28 Μαΐου, 2012

Τα γνώριμα ανώνυμα άρθρα για το ΚΚΕ


Στις στοιχηματικές εταιρείες η απόδοση για το πότε θα βγει ανώνυμο άρθρο στην μπλογκόσφαιρα που θα εντόπιζε πρόβλημα στο ΚΚΕ,  έδινε 1.00001.Δηλαδή πιο σίγουρο και από την ανατολή του ήλιου. Οπότε δεν προκάλεσε και καμιά έκπληξη η εμφάνιση ενός τέτοιου άρθρου και η αναπαραγωγή σε χρόνο dt. 

Είχαμε λοιπόν ένα άρθρο στη γραμμή Τσίπρα που με άγχος για το καλό του ΚΚΕ ενημέρωνε το λαό πριν κάποιες βδομάδες, πως το ΚΚΕ δεν εφαρμόζει το Πρόγραμμα του 15ου Συνεδρίου. Τέτοιο άγχος για το 15ο Συνέδριο ο Τσίπρας. Μιλάμε για εποχές που ο Συνασπισμός έβλεπε την Ελλάδα από το Μάαστριχτ. Τώρα θα μου πει κανείς, για ποιο άλλο Συνέδριο να έλεγε. Αν έλεγε για το 13ο ή το 14ο θα είχε πρόβλημα. Αυτά ήταν συνέδρια ξεκαθαρίσματος με το πολιτικό συνάφι του κ. Τσίπρα. Αν έλεγε για το 18ο Συνέδριο, θα έπρεπε να καλέσει το ΚΚΕ σε συνεργασία για να κοινωνικοποιηθούν τα μονοπώλια.. Καλό ε;

Τέτοια κείμενα είναι τόσο απαξιωμένα που ούτε καν αξίζει να ασχοληθεί κανείς (εξαιρείται ο Κούλογλου και ο Παπούλιας της Ελευθεροτυπίας). Άλλωστε βγάζουν και μάτι από μόνα τους όταν αναπαράγονται σε διάφορα forums και sites από ΣΥΡΙΖΑίους. Είναι η καλύτερη απόδειξη ότι το ΚΚΕ σωστά πορεύεται. 

Τι άλλο να πει κανείς άλλωστε; Αυτό που ξέρουν και οι πέτρες; Πως οι κομμουνιστές τη διαφωνία τους τη βάζουν επώνυμα κι εκεί που πρέπει; Πως τέτοια κείμενα είναι η χαρά του αντιπάλου; Πως ο κρυφός πόθος για αλλαγή της στρατηγικής του ΚΚΕ θα παραμείνει πόθος;  Πως συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ δε θα γίνει ποτέ;

Ο επίλογος του κειμένου που καλεί σε μαζική στήριξη του ΚΚΕ, είναι το απόλυτο αυτογκόλ. Ανώνυμα στελέχη και μέλη του ΚΚΕ  καλούν σε μαζική στήριξη του Κόμματος που είναι μέλη. Εκπληκτικό. Μαγεία. Αποθέωση. Μεγάλη υποχώρηση. Δάκρυα κύλησαν στα μάτια χιλιάδων κομμουνιστών μετά από αυτήν την παρότρυνση. 

Ευχαριστούμε ανώνυμα στελέχη! Τα ονόματα σας θα γραφτούν με χρυσά γράμματα στην ιστορία του κόμματος. Αλλά ξέχασα.. Είστε ανώνυμοι! Τι κρίμα..