25 Μαΐου, 2012

Δημοσιογραφικά συγκροτήματα και πως πάνε τα κόζια

Τιμημένη Καθημερινή, γνωστός Πάσχος Μανδραβέλης στις 18/5

Η έπαρση της Αριστεράς –όπως την ενσαρκώνουν έξοχα ο κ. Τσίπρας και οι παρατρεχάμενοί του– αναγκαστικά θα την οδηγήσει στη γωνία. Δίκαιο για την ίδια, διότι ιδεοληψίες της κανονάρχησαν τη μεταπολίτευση και υπήρξε δύναμη αντίδρασης σε κάθε εκσυγχρονισμό. Αδικο για τον τόπο, διότι ακόμη και μετά από καταστροφή θα χρειαστούν όλες οι ιδέες να ζυμωθούν για να προκύψει ο ορθός δρόμος.

 Τιμημένη Καθημερινή, γνωστός Πάσχος Μανδραβέλης στις 25/5

Το θετικόν της στροφής του ΣΥΡΙΖΑ προς το λογικότερο μετριάζεται από τον χρόνο που έχει για να την κάνει.Αν προσέξουμε τη ρητορεία των στελεχών του τις τελευταίες μέρες θα διαπιστώσουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μετατοπίζεται άτεχνα και σπασμωδικά προς το λογικότερο

Ψιλά γράμματα θα πει κάποιος με τις τόσες κωλοτούμπες. Αμ έλα που έχουμε όμως στράτευση, όχι και τόσο αθώα..

Σύμφωνα με το site http://www.drachmoula.com/2012/05/blog-post_2631.html απο τον κ. Τράγκα έιχαμε τα εξής: Είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ την τελευταία βδομάδα έχει βάλει πολύ νερό στο κρασί του. Και με όμορφη αλλά όχι βροντερή δήλωση είπε ότι καλά κάνει ο Τσίπρας. Μίλησε επίσης γιατον Δραγασάκη και 2-3 άλλους μεγάλους αριστερούς Οικονομολόγους. Προσπάθησε να καθησυχάσει τους συντηρητικούς που φοβούνται να ψηφίσουν Τσίπρα.

Στον ΣΚΑΙ, μέχρι και κονσέρβα συνέντευξη Τσίπρα είχαμε για να καλυφθεί ο χρόνος της στάσης εργασίας των Δημοσιογράφων. Στη ΝΕΤ στασίδι. Στον ΕΝΙΚΟ ενισχύεται το δίπολο με συνεντεύξεις Τσίπρα και Σαμαρά.