26 Αυγούστου, 2013

Οι περιπέτειες των ατρόμητων της Χρυσής Αυγής στη δαιμονισμένη φύση

Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει να μας δίνει χαρά με εικονογραφημένες περιπέτειες στα απάτητα δάση του Αμαζονίου. Λάτρεις της φύσης δε διστάζουν να ποζάρουν με τα μαγιό τους για το περιοδικό ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Ολοσέλιδες αφίσες μπορούν πλέον να κοσμούν κάθε τοίχο αντιφασίστα που θέλει να παίζει βελάκια. Βέβαια η γελοιότητα μπορεί να αποσπάσει την προσοχή αλλά σίγουρα μας τεστάρουν!

Έβγαλαν λοιπόν τις πανοπλίες αφού πέρασε το τριώδιο και έβαλαν τα μαγιό τους, γδύθηκαν, έπαιξαν με το νερό, έκαναν το αγρότη ακολουθώντας παλιό reality του Μέγκα, έβαλαν γάντια του μποξ και τράβηξαν φωτογραφίες για να μην περάσουν αυτές οι σκηνές στη λήθη. 

Απουσιάζει το γυναικείο φύλο αλλά αν τη βρίσκουν έτσι γούστο και καμάρι τους!Στην φωτογραφία πάνω βλέπετε μια άστητη πόζα γεμάτη αυθορμητισμό!
Είναι η επανέκδοση της θρυλικής ταινίας οι σκληροί του Μαϊάμι! Εδώ διακρίνουμε τις ομάδες ΕΚΑΜ της Χρυσής Αυγής που προσπαθούν να υπερνικήσουν τα χειμαρρώδη νερά βγάζοντας σκοινιά από το σάκο της Ντόρας της μικρής εξερευνήτριας. Είναι τόσο δαιμονισμένα τα νερά που μόνο η χρήση σκοινιού μπορεί να σαρώσει τις δυνάμεις της φύσης. Άξιοι!
Σε πρώτο πλάνο φαίνεται προφίλ και το διαμαντένιο αρχαιοελληνικό σώμα!Εδώ είναι η ανάβαση! Χιλιάδες μέτρα υψόμετρο. Λίγο πριν το Δαλάι Λάμα! 
Που θα φτάσουν αυτά τα παιδιά πια; Στο θεό;
Αφήστε ένα ρεκόρ και για εμάς τους θνητούς.
Με μία άλλη μετάφραση βλέπουμε μία διαφορετική έκδοση των παιχνιδιών του ΑΝΤ1 ή το γνωστό τρενάκι που χαρούμενος είναι μόνο ο τελευταίος! Ή όχι;
 Τ

Τώρα αυτοί φυτεύουν; Φτιάχνουν ενέδρα; Ρινγκ για τους αγώνες μποξ;
Ότι και να είναι πρέπει να είναι ιδιαιτέρως σημαντικό 
εφόσον το καταγράφουν φωτογραφικά!
Θεωρούμε ότι κατάφεραν να βγουν μετά 
και δεν αποκλείστηκαν μόνοι τους στα σκοινιά.


Η τρελή παρέα! Χαρούμενη ατμόσφαιρα αφού δεν πνίγηκε κανείς..
 Ο ένας κράτησε και τα γυαλιά για καλύτερη πόζα!
Ο τελευταίος πρέπει να έχει κάνει κάποια αταξία και τιμωρήθηκε βάναυσα.. 
Τον άφησαν ακούρευτο!


Και η φωτογραφία σοκ! Με ντιρέκτ και κροσέ έλυσαν τις διαφορές τους για την καρδιά του φασίστα στο βάθος..Αυτός όμως ψάχνει μάλλον το φαΐ ή το τρενάκι.