24 Μαΐου, 2012

Σημερινός Δραγασάκης και η ΜΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ από τον ΣΥΡΙΖΑ

Ξάφνιασε σήμερα ο Γιάννης Δραγασάκης, λέγοντας για πρώτη φορά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα προχωρήσει σε «πολιτική και όχι νομική καταγγελία του Μνημονίου».

Ο κ. Δραγασάκης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, διευκρινίζοντας: «Θα καταγγείλουμε πολιτικά και όχι νομικά το Μνημόνιο. Αυτό σημαίνει ότι κάποιες πτυχές θα καταργηθούν, κάποιες άλλες θα τις διαπραγματευτούμε και υπάρχουν και άλλες που πρέπει να εξετάσουμε εναλλακτικές λύσεις»

To παραπάνω απόσπασμα είναι από το enikos.gr και αναφέρεται στη σημερινή συζήτηση στο antenna.

Από το παραπάνω πρέπει να γίνεται όλο και πιο καθαρός σε έναν κόσμο που θέλει την κατάργηση του μνημονίου, που δεν αντέχει και οργίζεται, ο λόγος που το ΚΚΕ δε θέλει και ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να μπει μέσα σε κυβέρνηση που ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΗ να πάρει αντιλαϊκά μέτρα. Δεν έχει συμφέρον ο λαός να μαντρωθεί το ΚΚΕ σε μια κυβερνηση που θα έχει ως στόχο να εξαφανίστει η δυνατότητα από τους εργάτες και τα λαικά τμήματα. να αγωνιστούν ενάντια στη νέα αντιλαική πολιτική.

Και για όποιον τίμιο και καλόπιστο αριστερό και αγωνιστή που εκτιμά το ΚΚΕ, τις θέσεις και τους αγώνες του, που παρακολουθεί με σοβαρότητα τις εξελίξεις και θέλει να σκεφτεί πιο βαθιά και όχι στη βάση της άμεσης ψεύτικης ελπίδας, να προβληματιστεί που το ΚΚΕ σε αυτήν τη φάση ΕΠΙΛΕΓΕΙ αντί να δει διψήφια ποσοστά και τεμενάδες, να προειδοποιεί πως η κατεύθυνση δεν είναι σωστή, υπάρχει φάκα. Από τη μία να κυριαρχούν εκβιασμοί και από την άλλη αυταπάτες.