24 Μαΐου, 2012

Ο αέρας της Γαλλίας, ο Ολαντρέου και οι δεσμεύσεις στην Ευρωπαική Ένωση

Πριν 20 μέρες και μπροστά στις προηγούμενες εκλογές, είχαμε τον αέρα της Γαλλίας, τη νίκη του Ολαντ που θα δημιουργόυσε σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, θετικές ανακατάταξεις για τους λαούς της Ευρώπης και για το λαό μας.

 Μετά τις τελευταίες κατραπακιές που επιβεβαίωσαν πολύ γρήγορα το ΚΚΕ για τα περί αυταπατών έτσι όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ στο παρακάτω βίντεο..ο κάθε τίμιος άνθρωπος, ο κάθε αγωνιστής, ο κάθε αριστερός (που πολύ λόγος γίνεται για αυτόν) πρέπει να βγάλει ψύχραιμα συμπεράσματα.

 Πως ο Ολάντ του νέου αέρα στην Ευρώπη, πως τα μαχητικά πρωτοσέλιδα της Αυγής για τον θρίαμβο της αριστεράς στη Γαλλία, έγινα σε μία βδομάδα "ΟΛαντρεου"; Άλλαξε ο Ολαντ; Άλλαξε μήπως η συμφωνια Ευρωπη-2020 και οι δεσμεύσεις της κάθε χώρας προς αυτήν; Άλλαξαν οι απανταχού σοσιαλδημοκρατες; Άλλαξε ο χαρακτήρας της ΕΕ; Ή μήπως ο ΣΥΡΙΖΑ επενδύει στην ΨΕΥΤΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ, σπέρνει αυταπάτες, ψάχνει να γεμίσει το κενό που μπορεί να αφήσει η παραδοσιακή σοσιαλδημοκρατική δύναμη στη χώρα μας;

 Με απλά λόγια και κατανοητά στο παρακάτω βίντεο .. αναφέρεται το πως θα βρούμε τα λεφτά μακριά από τις δεσμεύσεις στην ΕΕ. Είναι ο άλλος δρόμος!