23 Μαΐου, 2012

"Φιλέλευθερη δεξιά" με μπόλικο αντικομμουνισμό

Ένα δελτίο τύπου πριν 10 μέρες μας ενημέρωνε για τα παρακάτω:

Διάψευση σεναρίων περί συνεργασίας

Η «δημιουργία, ξανά!» ξεκίνησε με ένα όραμα: να αλλάξει την Ελλάδα με τη δύναμη των ανθρώπων της παραγωγικής οικονομίας, χωρίς επαγγελματίες πολιτικούς. Έτσι και θα συνεχίσει. Φαίνεται όμως ότι οι σεναριογράφοι είναι αναπόσπαστο μέρος του πολιτικού συστήματος. Σήμερα, διαβάζουμε συνέχεια για συναντήσεις που ουδέποτε έγιναν και για αποφάσεις που ουδέποτε ελήφθησαν. Προφανώς, διαψεύδουμε τα σχετικά σενάρια. Δεν θα επανέλθουμε.

Η ψήφος εμπιστοσύνης στη «δημιουργία, ξανά!» δεν είναι εξαγοράσιμη, ούτε προς πολιτική εκμετάλλευση. Είναι η ξεκάθαρη και συνειδητή επιλογή των πολιτών για την στήριξη ενός διαφορετικού πολιτικού πολιτισμού σ’ αυτή τη χώρα. Θα την τιμήσουμε.

 Μετά από 10 μέρες, για την.. συνεργασία με τη Δράση!

«Ήταν μία γρήγορη συνεννόηση με τον κ Μάνο με δεδομένο ότι η χώρα καταρρέει το μείζων είναι να υπάρχουν μεταρρυθμιστικές φωνές στη βουλή.

Για το μότο του συγκεκριμένου κόμματος "πολιτική χωρίς πολιτικούς", ούτε καν έχει αξία να αναφερθεί κανείς!

Συμπέρασμα: Είτε στην κεντροδεξιά είτε στην κεντροαριστερά, η κωλοτούμπα πέφτει σύννεφο όταν είναι να υπερασπιστείς το σύστημα σου. Αυτός είναι ο δογματισμός της εποχής. Η υπόκλιση στον ευρωμονόδρομο.