25 Σεπτεμβρίου, 2012

Οι εργάτες να ξεμπερδεύουν με τη Χρυσή Αυγή

Διαβάζουμε σήμερα ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής για την αυριανή απεργιακή μέρα




Στο Σύνταγμα με Ελληνικές σημαίες

Όλοι οι Έλληνες -χωρίς κομματική ταυτότητα, αλλά με χιλιάδες ελληνικές σημαίες- οφείλουν να ενώσουν τις φωνές τους ενάντια στο μνημόνιο και το ξεπούλημα της Πατρίδας μας. Να απομονωθούν πάραυτα οι προβοκάτορες και το παρακράτος των Εξαρχείων. Οι αστυνομικές δυνάμεις, που επιτρέπουν σε μουσουλμάνους λαθρομετανάστες να καταστρέφουν το κέντρο της Αθήνας, έχουν υποχρέωση να περιφρουρήσουν το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα του "συνέρχεσθαι" για κάθε 'Έλληνα πολίτη.
-------------------------------------

Στις 6 Σεπτέμβρη μέσα από το site της, διαβάζουμε:

Το μαρξιστικό ιδεολόγημα της "πάλης των τάξεων", που υιοθετήθηκε με ανακούφιση από την εξίσου υλιστική δεξιά, εφηύρε τον "ταξικό εχθρό".Εργαζόμενοι και εργοδότες, αντί να συνεργάζονται ως απαραίτητα μέλη του ίδιου επιχειρηματικού οργανισμού για την ευημερία του και -κατ' επέκτασιν- την ευημερία των ιδίων και του εθνικού συνόλου, έλαβαν θέσεις αντιπάλων, με τις "ευλογίες" των ανάξιων κυβερνήσεων.

Δεν είναι με τους εργάτες. 
Άνοιξαν δουλεμπορικό γραφείο, παζαρεύουν ως μπράβοι την αξία της εργατικής δύναμης σε εργοδότες.
Θεωρούν πως Βαρδινογίαννηδες και εργάτες έχουν το ίδιο συμφέρον.
Εμφανίζουν το πραγματικό τους πρόσωπο. 
Δείχνουν ποιο σύστημα υπηρετούν και τι ρόλο θέλουν να παίξουν.
Θέλουν να κρύψουν τις βαθιά ταξικές διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα στους εκμεταλλευτές και τους εκμεταλλευόμενους. Και θέλουν να τις κρύψουν παίζοντας το παιχνίδι της αγάπης στο Έθνος ακριβώς γιατί είναι με τους δεύτερους. Υποκλίσεις στο κεφάλαιο και τα σκυλιά δεμένα..