02 Νοεμβρίου, 2012

Μαντρόσκυλα του συστήματος


Βγήκε χτες ο Η. Παναγιώταρος της Χρυσής Αυγής να μιλήσει για την πρόταση νόμου του ΚΚΕ για την κατάργηση των μνημονίων και αξιοποίησε το βήμα για να ξεράσει αντικομμουνιστικό οχετό.

«Πεπαλαιωμένη πολιτική του ΚΚΕ» που «δεν οδήγησε μέχρι τώρα πουθενά και δεν πρόκειται να οδηγήσει στο μέλλον» λες και το ΚΚΕ κυβερνούσε, συκοφαντίες ενάντια στο ΚΚΕ που με τη λογική «πες πες κάτι θα μείνει» αναπαράγονται δια του copy – paste από τους διάφορους ναζήδες. 

Ατάκα αλήστου μνήμης Νο 1: Ότι στην πρόταση νόμου του ΚΚΕ «δε γίνεται κανένας διαχωρισμός, πολύ σημαντικό, μεταξύ Ελλήνων και παρανόμων αλλοδαπών», δηλαδή δε γίνεται κανένας διαχωρισμός σε «ίσους» και άλλους «περισσότερο ίσους», δηλαδή ανάμεσα στους Έλληνες και στους μετανάστες (άλλωστε για την ΧΑ όλοι οι μετανάστες παράνομοι είναι…), για τους οποίους προφανώς δεν πρέπει να καταργηθούν οι αντεργατικές διατάξεις… 

Ατάκα αλήστου μνήμης Νο 2: (απευθυνόμενος στην κυβέρνηση) «Χρησιμοποιείτε τους ίδιους αποτυχημένους κυβερνητικούς παράγοντες, όπου δεκαετίες τώρα, έχουν οδηγήσει τη χώρα σε αυτό το τέλμα και χρησιμοποιείτε τους ίδιους για να βγούμε από αυτό το τέλμα (…) Δε ρωτήσατε κανέναν επιτυχημένο επιχειρηματία, έμπορο, κάποιον ο οποίος έχει πετύχει στην επαγγελματική του καριέρα, πώς το κατάφερε αυτό. Βάλτε τους σε θέση κλειδιά»! Ετσι! Όχι μόνο θέσεις υπέρ του συστήματος, αλλά και πρόσωπα γέννημα – θρέμμα του συστήματος σε «θέσεις κλειδιά»! Όπως ο Παπαδήμος για παράδειγμα; ‘Η όπως ο Μπερλουσκόνι; 

Ο αντικομμουνισμός πάντα πάει χέρι-χέρι με την εγκαρδιότερη στήριξη του καπιταλισμού. Τα μαντρόσκυλα του συστήματος που σήμερα εμφανίζονται ως «Χρυσή Αυγή» είναι ακριβώς αυτό: Το μαστίγιο για να σκύψει το κεφάλι ο λαός, είτε με φοβέρα, είτε με φαιδρότητα, είτε με λαϊκισμό.