28 Νοεμβρίου, 2012

Θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ να κρυφτεί και το ΠΑΣΟΚ δεν τον αφήνει…


Πρώτα ήταν η Λούκα του πρώτου μνημονίου, ο Κουλούρης (ο Κίμωνας ντε…), μετά το άρθρο της Μαριλίζας στην Αυγή, το άρθρο του Κοτσακά ξανά στην Αυγή… Υστερα, η προσχώρηση σύσσωμης της νεολαίας ΠΑΣΟΚ Αγίας Παρασκευής στον ΣΥΡΙΖΑ (σύμφωνα με τα «ΝΕΑ»). Και αυτά είναι λίγα μόνο κραυγαλέα παραδείγματα για τη νέα πολιτική στέγη των ξοφλημένων ΠΑΣΟΚων εργατοπατέρων και λοιπών πρασινοφρουρών την ίδια στιγμή που ο Παπαδημούλης εξακολουθεί να σκίζει τα ρούχα του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δε θα γίνει πλυντήριο κανενός…

Τώρα, φαίνεται ότι η πολλή πασοκοποίηση έχει αρχίσει να ενοχλεί ακόμα και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ! Ετσι, λίγο μετά την καταγγελία του εξεγερμένου Αγρινιώτη Συριζαίου για το «ρουσφέτ» του Κουρουπλή, το νέο επεισόδιο στο σήριαλ της καραμπινάτης ΠΑΣΟΚοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ έρχεται με στοιχεία και ονόματα που δίνουν δυο μέλη του ΣΥΡΙΖΑ εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες. Με επιστολή τους λοιπόν προς τη Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ  καταγγέλλουν ότι την οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ στον ΟΣΥ (Οδικές Συγκοινωνίες) την στήνουν ΠΑΣΟΚΟΙ απεργοσπάστες και ότι οι εγγραφές μελών γίνονται στη «βάση ανταλλαγμάτων, ακόμα και έμμεσων απειλών!». Προσοχή: Αυτά δεν τα λέει το ΚΚΕ, δεν τα λέει η Αλέκα, ο Μαϊλης ή ο Γόντικας. Τα λένε μέλη του ΣΥΝ και του ΣΥΡΙΖΑ.

Να σχολιάσουμε; Δεν χρειάζεται… Μέρα με τη μέρα, αποδεικνύεται πως ο ΣΥΡΙΖΑ μετατρέπεται τάχιστα σε ένα νέο ΠΑΣΟΚ, που έχει όλα τα γνωρίσματα που μας έκανε να το «αγαπήσουμε»: ρουσφέτια, εργατοπατερισμός, αυριανισμός, λαμογιά, εκμετάλλευση αγωνιστικών συνθημάτων και καμία απολύτως σχέση με την αριστερά.  

Δείτε αυτούσια την επιστολή… για να βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του

Aπό Red Attack