18 Απριλίου, 2013

Η κωμική ανακοίνωση της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ για τα αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών

Στη 2η και 3η παράγραφο της ανακοίνωσης της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ για τα αποτελέσματα των φοιτητικών και σπουδαστικών εκλογών υπάρχουν βαθυστόχαστες αναλύσεις:


"Η αποδοκιμασία των μνημονιακών πολιτικών μεταφράζεται σε άνοδο της Αριστεράς μέσα στις σχολές, αναδεικνύοντας την ανάγκη για ενωτική δράση, ώστε το Πανεπιστήμιο των μνημονίων να γίνει πα
Πάει το πάρτυ!
ρελθόν και τη θέση του να πάρει το πανεπιστήμιο των αναγκών, μέσα από αγώνες που θα επιδιώκουν τη συνολική ανατροπή των πολιτικών της λιτότητας και του αυταρχισμού.

Μέσα σ αυτό το κλίμα, η ενίσχυση των δυνάμεων της αριστερής ενότητας έρχεται ως αναγνώριση του σημαντικού ρόλου που αυτές έχουν επιτελέσει στην οργάνωση των αντιστάσεων ενάντια στο σχέδιο Αθηνά αλλά και στην αναζοπύρωση του φοιτητικού κινήματος. Ειδικότερα, η τάση αυτή αποτυπώθηκε έντονα σε ΤΕΙ σε όλη την Ελλάδα, τα οποία απειλούνται με συγχωνεύσεις ή οριστικό κλείσιμο. Σε κάθε περίπτωση, σε μια συνθήκη κατά την οποία το δημόσιο πανεπιστήμιο απειλείται από μια βαθύτατα αντιδραστική μεταρρύθμιση το κεντρικό διακύβευμα είναι η ανατροπή του μνημονίου. Μέσα σ αυτό το πλαίσιο, προυποτίθεται σαφώς η ενεργοποίηση των συλλογικών διαδικασιών που θα επιτρέψει την ισότιμη συμμετοχή όλο και περισσότερων φοιτητών και φοιτητριών σ αυτές".

Ε παιδιά...παιδιαααααά! Για να δούμε λίγο ..γη!
Πάμε πάλι...
Πέσατε! Ναι είναι αλήθεια...αλλά πέσατε!

Χάσατε καμιά 600αρα ψήφους στα ΑΕΙ και στα ΤΕΙ που κάνετε και ιδιαίτερη μνεία από 500 που είσασταν φτάσατε τους... 500 παρά κάτι!

                                2013                       2012
ΑΕΙ: ΑΡ.ΕΝ.40676.24%46066.74%-539-0.5%
ΤΕΙ: ΑΡ.ΕΝ.5342.14%5662.16%-32-0.02%

Να βάλουμε και τα ΤΕΙ που απειλούνται με συγχωνεύσεις για τα οποία εντοπίζετε  σε αυτά τη δύναμη κρούσης;







Γιατί εκεί είναι το τραγικά αστείο...
Σε καμιά 20αριά ΤΕΙ δεν κατεβήκε ΑΡΕΝ και στα υπόλοιπα έπεσε, εκτός από μία σχολή!

Δε συγκίνησε τους σπουδαστές ο Ομπάμα και ο Καμμένος μάλλον...