23 Ιουνίου, 2013

Με αφορμή το συνέδριο του ΕΚΑ, βγήκαν τα πρώτα παπαγαλάκια...

Η ντόμπρα στάση των δυνάμεων του ΠΑΜΕ στο συνέδριο του ΕΚΑ και ο χειρισμός τους για το προεδρείο φαίνεται πως ταράζει τα νερά και τα νεύρα διάφορων, διαφορετικών, "φίλων" και εχθρών.. Kαι ακόμα δεν έχουν εκφραστεί όλοι! Όμως είναι εντυπωσιακό να συγχρονίζονται ταυτόχρονα η ΠΑΣΚΕ η "αυθεντική", η ΚΟ (με κεφαλαία) Ανασύνταξη, η iskra του Λαφαζάνη και φύσικα πρώτος και καλύτερος ο "εργατικός αγώνας" να δίνει από πριν το σύνθημα!


Και ακόμα δεν έχουν εκφραστεί οι εργοδοτικοί του ΣΥΡΙΖΑ, οι "αντιμνημονιακοί" της ΠΑΣΚΕ και οι δύο ΔΑΚΕ! Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ δε, μπορεί να τα πει όλα..Να συμφωνήσει με τα αδελφάκια της Ανασύνταξης, να κατηγορήσει, να πει για αριστερό προεδρείο! Όλα! Αχταρμάς.. Εδώ χρέωναν αρχικώς τη διάλυση του συνεδρίου στο ΠΑΜΕ! Και μετά στην επόμενη ανακοίνωση τα μάζευαν..

Ε ρε κλάμα που πέφτει από παντού! 

Μπουρδουκλώθηκαν τα παιδιά και αιφνιδιάστηκαν! Πάνε οι ελπίδες να φτιαχτεί ένα ΕΚΑ όργανο του ΣΥΡΙΖΑ που θα έκανε αντιπολίτευση στον Παναγόπουλο με τις πλάτες του Σκλαβενίτη και του Βασιλόπουλου! Α ξέχασα και τον νεκρό θυρωρό...

22 έδρες έχουν οι άλλοι απ' ότι μαθαίνω! Ε δε νομίζω να δυσκολευτούν να βγάλουν προεδρείο ο Σκλαβενίτης, ο Λάτσης και οι άλλοι σουπερμαρκετάδες και τραπεζίτες..