03 Ιουλίου, 2013

Τα φασιστάκια της Χρησής Αυγής ξαναπροκαλούν..Μετά τον Big Sofo στο στόχαστρο ο Αντετοκούμπο!

Ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής βρέθηκε στην εκπομπή «Επί του πιεστηρίου» προκειμένου να σχολιάσει την πολιτική επικαιρότητα. Όταν οι δημοσιογράφοι του έδειξαν τη φωτογραφία του Γιάννη Αντετοκούμπο στο Μέγαρο Μαξίμου ο κ. Μιχαλολιάκος απευθυνόμενος σε έναν από αυτούς του ζήτησε να πει απ' έξω το επίθετό του και σημείωσε πως «αν μπορέσετε να το πείτε τότε να τον πείτε και Έλληνα» ενώ διερωτήθηκε αν υπάρχουν πολλοί με ανάλογα επίθετα που έχουν πολεμήσει στο έπος του 1912 ή του 1940.

Όταν οι δημοσιογράφοι αντέδρασαν ο κ. Μιχαλολιάκος προκάλεσε ακόμα περισσότερο λέγοντας πως «και στον ζωολογικό κήπο άμα δώσετε σε ένα χιμπατζή μια μπανάνα και μια σημαία Έλληνας θα είναι» ενώ τόνισε πως ο ίδιος δεν συγκινείται από το γεγονός ότι ο νεαρός Γιάννης σήκωσε την ελληνική σημαία στο NBA.

Πολλά μπορείς να γράψεις για τα παραπάνω. Από επίθετα που πολέμησαν το 40, από τα επίθετα των γερμανοτσολιάδων και των ταγματασφαλιτών, για το ελληνικό dna του ίδιου του Μιχαλολιάκου, για την "εξυπνάδα" των παιδιών του υποκόσμου, για το μυαλό αμοιβάδας που κουβαλάνε, για τα μπραβιλίκια και την τζάμπα μαγκιά με μαχαίρια, λοστάρια κοκ.

Αντί όλων αυτών θα προτιμήσουμε την παρακάτω φωτογραφία, ως αυθόρμητη αντίδραση του χιμπατζή απέναντι στα ασπόνδυλα της Χρυσής Αυγής.