08 Αυγούστου, 2013

Η ξεφτίλα του ΠΑΣΟΚ και ένα σύστημα που περιφρουρεί τα κόμματα του, χτυπώντας μόνο το ΚΚΕ και τον τρόμο τους..

Προχθές είδαμε στο πάνελ του πρωινού του ΜΕΓΚΑ, τον υπεύθυνο επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ να λέει εξυπνάδες για τον 902 και το ΚΚΕ. Πιο συγκεκριμένα το ΕΘΝΟΣ μας διαφωτίζει...



Το ΠΑΣΟΚ έχοντας πάρει μπροστά και χωρίς εγγυήσεις και προσημειώσεις τους κρατικούς προυπολογισμόυς υπολογίζοντας σε δυναμική προηγουμένων ετών αυτή τη στιγμή που ο Καρύδης κάνει "χιούμορ" και αντικομμουνισμό, χρωστάει τα εξής :

Στην ΑΓΡΟΤΙΚΗ 92.292.536 με λήξη δανείου το 2013

Στην ΕΘΝΙΚΗ 8.776.889

Στην ΠΕΙΡΑΙΩΣ 6.154.000

Στην ATTICA 5.205.875

Στην EUROBANK 5.166.000

Στην MARFIN 3.162.000 με λήξη δανείου το 2015

Δηλαδή χρωστά συνολικά σε 6 τράπεζες το ευτελές ποσό των  120.757.300 ευρω


Το 2012 το ΠΑΣΟΚ είχε δεκάδες χιλιάδες ευρώ οφειλές σε λογαριασμούς ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ και τηλεφώνων, ενώ οι οργανισμοί απειλούσαν την Ιπποκράτους με διακοπή. Την ίδια στιγμή χρωστά μισθούς στους εργαζόμενους από πέρσι.

Ένα κόμμα με προσωπικές και ατομικές προεκλογικές περιόδους, με λεφτά που μπαίνουν στις τσέπες απευθείας, που βρίσκεται στην κυβέρνηση από το 1981 που παίρνει από παντού, ένα κόμμα με πρωτοκλασσάτα στελέχη του μπλεγμένα σε σκάνδαλα ως και σήμερα. Γι' αυτό και υπάρχουν προσωπικές επιθέσεις, ψάχνουν οι ελεγκτικές ποιος έχει δήθεν την ευθύνη..

Και μέσα σε όλα αυτά βγαίνει ο Καρύδης και κάνει κριτική στο ΚΚΕ που αναγκάζεται να πουλήσει τα κομματικά του μέσα που χτίστηκαν με θυσίες μελών και φίλων για να πληρώσει τους εργαζόμενους και τα ασφαλιστικά τους ταμεία και για να μην .. κλείσει στην ουσία το ίδιο! Διότι το ΚΚΕ δεν είναι εταιρεία να αλλάξει ΑΦΜ ούτε έχει σχέση με τους διάττοντες αστέρες που ανοίγουν και κλείνουν, επιστρέφουν στο μαντρί ή απορροφούνται από άλλα κόμματα..

Είναι το κόμμα που η ηθική του έφτανε μέχρι εκεί..Που ο αντιπρόεδρος και αντικομμουνιστής Πάγκαλος έκανε τέτοιες βαρύγδουπες δηλώσεις μαζί με τους λαγούς και μετανιωμένους Νεοδημοκράτες (πρώην Καρατζαφερικούς) με στόχο να χτυπήσουν τα οικονομικά του ΚΚΕ, την ηθική και την καθαρότητα του.

Έχει το θράσος να κάνει χιούμορ όπως λέει το ΕΘΝΟΣ στο ΚΚΕ.

Πάντως χιουμορίστα Καρύδη, το ΠΑΜΕ δεν ήρθε να κλείσει την Ιπποκράτους όταν το ΠΑΣΟΚ δεν έδινε το δώρο στους εργαζόμενους τα Χριστούγεννα. 

Η δράση του χτυπάει τα αφεντικά και όχι τους υπαλλήλους του. Οι υπάλληλοι τους όμως όπως είναι το κόμμα σου, χτυπάει το αντίπαλο δέος των αφεντικών. Γι' αυτό και η καούρα σας για το ΚΚΕ.