18 Σεπτεμβρίου, 2013

Και να πως μεγάλωσε η Χρυσή Αυγή... Πάρε πίσω τη δύναμη που τους έδωσες!

Τα αντισυστημικά παιδιά με τα μαύρα τα χάρηκες όταν κυνηγούσαν μετανάστες. Πίστεψες πως θα λύσουν τα προβλήματα της εγκληματικότητας. Τα θαύμασες όταν έπαιζαν το ρόλο του μπάτσου στις γειτονιές και τους αποκάλεσες παιδιά του λαού όταν έκαναν δήθεν λαϊκά συσσίτια για τους Έλληνες.

Ως αγανακτισμένος κατέβηκες κι εσύ στο Σύνταγμα. Υπέγραψες στο κείμενο για τους 300 κλέφτες, έφαγες την παραμύθα των λαικών εθνοσυνέλευσεων και φώναξες με πάθος για κρέμασμα στους 300 στο Γουδί. Τα αντισυστημικά παιδιά είχαν κατέβει εκεί χωρίς κομματικές ταυτότητες αλλά ήταν εκεί. Δίπλα σου! Τους στήριζες! Και μετά έφερες τους φασίστες στη Βουλή.

Περίμενες να τα σπάσουν στη Βουλή. Αντιθέτως μαθαίναμε για τα γκομενικά των βουλευτών τους και τις βόλτες τους ανά την Ελλάδα, δίνοντας στίγμα σε θέατρα, σινεμά, εκκλησίες, γήπεδα. 

Στα πάνελ των τηλεοράσεων όταν χτύπησαν την Κανέλλη με χαστούκια, κρυφογέλασες γιατί η Κανέλλη είναι εριστική και μιλάει πολύ. Όταν κατούρησαν στο Μέγκα γέλασες γιατί ήταν πρωτότυπη αντισυστημική πράξη. Όταν δολοφόνησαν τον μετανάστη ποδηλάτη, το θεώρησες κάπως ακραίο αλλά αποδέχτηκες ότι τους έκλεινε το δρόμο.

Στη Χαλυβουργία και σε άλλα εργοστάσια τους βρήκες μαζί με την εργοδοσία. Σου άνοιξαν το εργοστάσιο για να μπεις μέσα και να σπάσεις την απεργία. Στη συνέχεια ως σύγχρονοι δουλέμποροι σου πρότειναν και μεροκάματο. Φυσικά κάτω από τις συμβάσεις.

Προχθές στο Πέραμα έστησαν ενέδρα και στόχευσαν κομμουνιστές. Άκρα σκέφτηκες.. Μπορεί και να μη σε αφορούσαν οι δήθεν διαφορές του δρόμου και κράτησες απόσταση.

Σήμερα δολοφόνησαν.. Στην αρχή σκέφτηκες πως δεν θα ήταν χρυσαυγίτης. Άκουσες και τον Κασιδιάρη και ηρέμησες.

Μετά ομολόγησε.
Τώρα σου λένε πως ήταν τρελός..

ΕΧΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗ! Θα είσαι ο αυριανός τρελός, το θύμα, το παιχνίδι τους.

Αν είσαι εργάτης, νέος, σύγχρονος φτωχοδιάβολος, δεν έχεις καμία σχέση με φασίστες, μαχαιροβγάλτες, μαφιόζους και ανθρώπους της νύχτας. 

Απομόνωσε τους!