22 Μαΐου, 2014

Ωμή αλητεία του ΣΥΡΙΖΑ και της "Αυγής" ενάντια στο ΚΚΕ και στον Κώστα Πελετίδη (Πάτρα). Άθλιοι, ψεύτες, συκοφάντες...

Από τη μία προκαλούν εντυπώσεις, βγάζοντας λόγους στις πλατείες και δήθεν στηρίζουν το ΚΚΕ για να παίξει εκβιασμός και πίεση από τα κεντρικά δελτία των ειδήσεων και από την άλλη σπιούνοι και ψεύτες. 

Η ξεφτίλα δεν έχει όρια. Μαθημένοι στο φραξιονισμό και στη σαπίλα, σιγά μην ξέφευγαν από τον κανόνα τους.

Από το lenin reloaded

Στο σημερινό άρθρο του στην "Αυγή" ο Πέτρος Κατσάκος επιτίθεται στον Κώστα Πελετίδη και το ΚΚΕ για την άρνησή τους να δεχθούν το δήθεν "δώρο" στήριξης που δήθεν πρόσφερε ο ΣΥΡΙΖΑ στη Λαϊκή Συσπείρωση.
Ο αισχρός και ξεδιάντροπος αυτός ψεύτης της ελεεινής φυλλάδας γράφει, ανάμεσα σε άλλα:
Ας πληροφορήσει κάποιος τον κ. Πελετίδη πως ο λαός της Αριστεράς δεν παζαρεύει το μέλλον του και τον τόπο του με όρους πολιτικού εμπορίου. Και επιπλέον ας ενημερώσει κάποιος τον κ. Πελετίδη πως δεν χρειάζεται να καταφεύγουν οι υποστηρικτές του σε φτηνά και επικίνδυνα επικοινωνιακά παιχνίδια ώστε να δικαιώσουν την εμπορική του αντίληψη περί ανταλλαγής ψήφων. Τα τελευταία εικοσιτετράωρα, φίλοι και υποστηρικτές του ψηφοδελτίου του [Πελετίδη] διακινούν μέσω του Διαδικτύου μια παραποιημένη και αλλοιωμένη φράση από την τελευταία προεκλογική ομιλία του Κώστα Σπαρτινού. Με ανώνυμα και ανυπόγραφα δημοσιεύματα παραπληροφορούν τους πολίτες της Πάτρας ότι ο Κ. Σπαρτινός είχε πει στις 14 Μαΐου πως «δεν θα αφήσουμε τον υποψήφιο του ΚΚΕ να κρεμάσει για λογαριασμό του κ. Κουτσούμπα τη σημαία του ΚΚΕ στο μπαλκόνι του δημοτικού μεγάρου».
Σας αποδεικνύω ευθύς αμέσως
ότι ο Πέτρος Κατσάκος και η "Αυγή" είναι αισχροί ψεύτες και συκοφάντες, μέρη ενός μηχανισμού αδίστακτου και σκοτεινού, και ποτισμένου με τόση εμετική υποκρισία όση δεν έχω ξαναδεί στα 44 μου χρόνια. 
Το απόσπασμα που δήθεν επινόησε και δήθεν διακινεί στρεβλώνοντας την αλήθεια το ΚΚΕ (το οποίο κατηγορείται με αδιανόητο θράσος για "φτηνά και επικίνδυνα επικοινωνιακά παιχνίδια"!) βρίσκεται αναρτημένο καμαρωτά-καμαρωτά ως απόσπασμα της ομιλίας του κ. Σπαρτίδη στην επίσημη ιστοσελίδα του επίσημα στηριγμένου από τον ΣΥΡΙΖΑ συνδυασμού του. Δεν αρκούμαι στο λινκ αλλάχρησιμοποιώ screenshot με εμφανές το url γιατί έχουμε να κάνουμε με πραγματικάολοκληρωτικά αδίστακτους και εξωνημένους ανθρώπους, που είναι ικανοί να επιχειρήσουν, αφού έκαναν τη βρωμιά, να εξαφανίσουν τα νέα πειστήρια της ξεδιαντροπιάς τους.

Δεν σας φτάνει αυτό;

Ε, ακούστε τον ίδιο να το λέει στο 0:38:


Διαδώστε παντού αυτό το νέο δείγμα πολιτικής ανηθικότητας και χυδαιότητας απ' αυτούς που θέλουν  εξαφανίσουν από προσώπου γης τους κομμουνιστές και λένε πως μας "στηρίζουν" κιόλας. Μαυρίστε στην κάλπη τους εκμεταλλευτές και τους εμπόρους των ελπίδων σας, τους ψεύτες και συκοφάντες του εργατικού-λαϊκού κινήματος. Με όποια χρώματα κι αν κυκλοφορούν.


Στην Πάτρα, στην Ικαρία, στο Χαϊδάρι, στην Πετρούπολη και σε όλη την Ελλάδα, από άκρη σε άκρη:   
ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΜΟΧΘΟΥ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ, ΜΙΚΡΟΒΙΟΤΕΧΝΗΣ, ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΣ, ΦΟΙΤΗΤΗΣ, ΑΝΕΡΓΟΣ, ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ, ΕΡΓΑΤΗΣ; ΣΙΧΑΘΗΚΕΣ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΟΣΩΝ ΣΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ; ΓΥΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ! ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ;

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ!

ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ, ΜΕ ΑΦΕΝΤΗ ΤΟ ΛΑΟ!