08 Οκτωβρίου, 2014

436 (καταρχήν) αγγούρια ... στον... Εργατικό Αγώνα!

Σκεφτόμουν τι τίτλο να βάλω!
Ε αυτόν σκέφτηκα! Aπολιτικ και αντίστοιχου επιπέδου!

Ύστερα από καιρό έκανα το λάθος και μπήκα σε μια στιγμή βαρεμάρας στο site του ταξικού-προλεταριακού "εργατικού αγώνα".

Και έπεσα πάνω σε μεγάλες αναλύσεις!
Θέλουν να προσανατολίσουν από το internet το εργατικό-συνδικαλιστικό κίνημα.


Καλό κουράγιο παιδιά. Καλή δύναμη! 

Εγώ ξέρω πως για τη διαπάλη στο συνδικαλιστικό κίνημα και όποιος έχει αγωνία για τον προσανατολισμό του, βγαίνει και μιλάει στις συνελεύσεις. Μέχρι και οι γραφικοί του ΣΕΚ είχαν περισσότερα κότσια.

Το λέει και το σύνθημα άλλωστε!
"Με shift και enter έχει γίνει η ασφάλιση δεν είναι για παζάρια και για διάλυση"

Πάντως έχει πλάκα! 

Το ΠΑΜΕ που έβαζε αιτήματα περιχαράκωσης και "σοσιαλισμό", πέρασε στον οικονομισμό ξαφνικά. Τα διεκδικητικά πλαίσια κάθε έτους μάλλον ήταν πρόπλασμα σοσιαλισμού όλα τα προηγούμενα χρόνια. Ανάποδα διαβάζεται πως οι γενικές συνελεύσεις που πραγματοποιούνται τώρα απέρριψαν το σοσιαλισμό που έβαζε το ΠΑΜΕ και προώθησαν οικονομικά αιτήματα.

Μιλάμε για ανάλυση "προέδρου Εδεσσαικού"!
Θα έχουν γούστο οι συζητήσεις στον "εργατικό αγώνα". 

Προς το παρόν πάρτε 436 αποφάσεις σωματείων και μαζικών φορέων που έχουν πάρει (22 μέρες πριν) απόφαση για συμμετοχή στο Πανελλαδικό Συλλαλήτηριο. Αυτό που κάνει το ΠΑΜΕ μόνο του με κάποιες δευτεροβάθμιες οργανώσεις. Έτσι δε λέτε; Γελάει ο κόσμος! Τώρα θα μου πει κάποιος πως αυτοί τετραγωνίζουν τον κύκλο και βγάζουν μια το ΠΑΜΕ να χάνει, μια την ΠΚΣ να συρρικνώνεται και πάει λέγοντας!  

Στις 436 θα δείτε (ρωτήστε κιόλας μιας και δεν έχετε περάσει μέσα από εργατική συνέλευση) πόσα σωματεία είναι και εκτός δομών του ΠΑΜΕ. Βέβαια αυτά είναι γράμματα όχι ψιλά αλλά δύσκολα. 
Που να πιάσει μια διαδικτυακή γκρούπα τους καημούς των εργατών;