21 Δεκεμβρίου, 2014

Χρηματισμός βουλευτών ΚΚΕ!

Έντονες παρασκηνιακές σκηνές αποκαλύφθηκαν σήμερα το μεσημέρι καθώς εμφανίστηκε βίντεο-σοκ που παρουσιάζει βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ γνωστοί και ως "πρώην" να προσπαθούν να δελεάσουν βουλευτές του ΚΚΕ, προσφέροντας υπουργεία σε μελλοντική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Το γεγονός καταγγέλθηκε από νυν βουλευτή του ΚΚΕ που έμεινε εκτός μοιρασιάς! Σύμφωνα με πληροφορίες ο  βουλευτής του ΚΚΕ που έμεινε εκτός των προσφορών, είχε πλουτίσει πρόσφατα από την αγοροπωλησία του Γερμανού καθώς ήταν μεγαλομέτοχος! Επίσης άλλος βουλευτής του ΚΚΕ που φαίνεται ότι δε συμμετείχε στις δωροδοκίες, είχε κρύψει ρούβλια στα υπόγεια του Περισσού από την εποχή της τιμημένης ΕΣΣΔ λόγω των κερδοφόρων εμπορευματικών συναλλαγών, όπλων και ναρκωτικών.

Στη συνέχεια των αποκαλύψεων το κουβάρι που ξετυλίχτηκε θα αφήσει άφωνο και τον τελευταίο αθώο κομμουνιστή. Μέλη του ΠΓ και του νέου ΚΣ της ΚΝΕ διαφώνησαν για τη στάση του ΚΚΕ απέναντι σε ενδεχόμενη κυβέρνηση της αριστεράς με κορμό το ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως η μη συμμετοχή σε αστικές κυβερνήσεις μπορεί να έχει και τις εξαιρέσεις της, καθώς ο κάθε κανόνας έχει και την εξαίρεση του. 

Την ίδια στιγμή βγήκε νέο βίντεο (μονταρισμένο κατά κάποιες πληροφορίες) από τον Τζίμαρο που δείχνει στελέχη του ΚΚΕ να συζητούν με τον Ραούλ Κάστρο για ενδεχόμενες επιχειρηματικές κινήσεις στην Αβάνα, γεγονός που σχετίζεται και από τις τελευταίες εξελίξεις στις σχέσεις Κούβας-ΗΠΑ.

Και αυτά δεν είναι τίποτα μπροστά στο σάλο που προκάλεσε η αναφορά πως το ΠΑΜΕ τα έχει βρει σε όλα με το ΜΕΤΑ (σχόλια που λένε πως "τι είναι αυτό" κρίνονται προβοκατόρικα) για τη συγκρότηση ενός νέου συνδικαλιστικού μετώπου με την ονομασία "ΠΑΜΕΤΑ" και με πολιτική αναφορά στο τέλος της ταξικής πάλης με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.  

Στη συνέχεια και για να μην πολυλογούμε εμφανίστηκε ο Κρουζ από τη Σάντα Μπάρμπαρα, ο Ριτζ από την Τόλμη και γοητεία, η Μπρέντα από το Μπέβερλι Χιλς, ο Παραμυθάς και ο Πίκος Απίκος και όλοι μαζί αναρωτήθηκαν για το ποιος σκότωσε τον Τιμόθεο Κώνστα, αν θα κάνει νέα ταινία η Τζούλια, αν θα στείλει τραγούδι στη eurovision η Ελλάδα και αν ο Μέσσι είναι καλύτερος του Ρονάλντο.

Και έτσι άρχισε  να πλανάται ένα νέο ερώτημα στο φόντο των αποκαλύψεων για αυτό το περίεργο και τυχοδιωκτικό κόμμα με τα μόλις 96 χρόνια ζωής.

Πόσο βαρετό μπορεί να είσαι ρε ΚΚΕ;
Όυτε μια αποχώρηση από την κοινοβουλευτική ομάδα;
Ούτε μια ομαδοποίηση; Ούτε ένας διαχωρισμός;
Ούτε λίγο ίντριγκα και περιπέτεια; Ούτε ένα non paper;
Ούτε ένας χρηματισμός; Και υπάρχει και οικονομική εξόρμηση..
Όυτε μια κασέτα, ένα βίντεο, ένα θέατρο σκιών με τόσους καραγκιόζηδες γύρω μας;

Δώσε ρε ΚΚΕ στον κόσμο λίγο πολιτική της espresso και της κλειδαρότρυπας!
Δώσε λίγο κουτσομπολιό, λίγο διαπλοκή..
Μπες κι εσύ στο παιχνίδι των εντυπώσεων!
Τι αγώνες, συλλαλητήρια και απεργίες; Τι μουτζουφλιά και γραφικότητα είναι αυτή;Που να ασχολούμαστε τώρα με μισθούς και ασφαλιστικό;

Δώσε λίγο μυστήριο! Είναι δυνατόν να είσαι το μόνο κόμμα που δεν έχει μεταβολές στη σύνθεση του, δεν έχει αντάρτες και φωνασκούντες στα τηλεπαράθυρα;

Δώσε λίγο ένταση!
Το τραβάει και ο καιρός!
Χριστούγεννα, κουβέρτα, τηλεόραση..
Ζήτω ο καναπές και τα σενάρια! 
Κάνε ένα διάγγελμα. 
Βάλε μέσα χαρακτηρισμούς. 
Δώσε όργανα και νταούλια κι εσύ!

Τελικό συμπέρασμα

Ζήτω οι μυθοπλασίες και η βρωμιά του συστήματος που πουλαεί κι αγοράζει και με ευρώ και με δραχμή, που αποπροσανατολίζει και με ΠΑΣΟΚ και με ΝΔ και με ΝΔΠΑΣΟΚ αλλά και με κυβερνώσα αριστερά, με ψεκασμένους, με φασίστες αλλά και με "ανεξάρτητους".

Αν μέσα σε όλο αυτό δεις το μισθό και τη σύνταξη σου να χάνεται και την ασφάλιση σου να εξαφανίζεται, μην απορήσεις! Ήταν στις παράπλευρες απώλειες.

Και στο τέλος μην ξεχάσεις να ρίξεις την ευθύνη στο ΚΚΕ πάλι που δεν "έκανε τίποτα"!