12 Ιουνίου, 2015

Όταν σε πιάνει στο στόμα του ο ΣΕΒ..μόνο στρωτά πηγαίνεις!

Από κάτω είναι η δήλωση του ΣΕΒ σχετικά με την κινητοποίηση και το πανό στο Υπουργείο Οικονομικών. Δε χρειάζεται σχόλιο. Η αντίθεση συμφερόντων φανερώνεται από τη σκοπιά των Βιομηχάνων. Οπότε και η θέση κάθε εργάτη είναι στην αντίπερα όχθη. Ειδικά το σημείο για τους ταξικούς διαχωρισμούς που δεν υπάρχουν είναι φωτεινό σημάδι..

Σχετικά με τη σημερινή ανάρτηση πανό στο Υπουργείο Οικονομικών από το ΠΑΜΕ, με υβριστική αναφορά στον ΣΕΒ: 

«Μετά από έξι χρόνια κρίσης και ύφεσης, το ΠΑΜΕ δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμη ότι η επιχειρηματικότητα είναι η λύση και όχι το πρόβλημα για τα δεινά της Ελλάδας. Είναι φθηνό επικοινωνιακό τέχνασμα να παρουσιάζεται ο ΣΕΒ ως εχθρός του λαού, όταν οι επιχειρήσεις μέλη του, παρέχουν τις καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας, στηρίζουν τα ασφαλιστικά ταμεία, τις συντάξεις και τα δημόσια έσοδα, σε όλη τη διάρκεια της κρίσης. 

Η στείρα λογική του ΠΑΜΕ που επιμένει στους ταξικούς διαχωρισμούς της Ελληνικής κοινωνίας οδηγεί σε αδιέξοδα. Έφθασε η ώρα να τελειώσουν οι συλλογικές ψευδαισθήσεις, που καλλιεργούνται σκόπιμα καθ' όλη την περίοδο της κρίσης και να συστρατευθούμε όλοι –πολιτικοί, επιχειρηματίες και εργαζόμενοι– σε ένα κοινό όραμα για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ευρωζώνης.»