06 Ιουλίου, 2015

Πάμε να κάνουμε ανταρσΥα!

Έβγαλε ανακοίνωση και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ!

Ναι είναι αλήθεια! Πρέπει να επέστρεψαν από το Σύνταγμα και τους πανηγυρισμούς!

Οι φήμες που ήθελαν μέλη της να βρίσκονται έξω από την οικία Τσίπρα και να φωνάζουν εν χορώ "Τσίπρα αλήτη μας έκλεισες το σπίτι" μάλλον είναι υπερβολικές! Άντε να ήπιαν κανά καφέ μαζί, να του είπαν πχ "Ρε Αλέξη, ρε Αλέξη"...

Πέρα από την πλάκα τώρα η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ήταν εμπροσθοφυλακή του κυβερνητικού ΟΧΙ που θα φέρει ρήξη με την ΕΕ και όχι μνημόνιαχαχαχαχαχαχα!

Και μετά την ξεφτίλα τους..κάτι θα έπρεπε να γράψουν!
Και έγραψαν το παρακάτω (φώτο) ! 


Το ΚΚΕ μπορεί να μην υπέγραψε αλλά...μπλα μπλα μπλα!

Οι "Βάρκιζα τέλος" όλα αυτά! 
Αυτοί που κάνουν κριτική στο ΚΚΕ για το 89! 
Ε ρε κάτι γυρίσματα που έχει ο καιρός!

Ποιος να το λεγε.. ότι το ΝΑΡ θα γινόταν ουρά του Κουρουμπλή, της Κατσέλη και του Παπαδημούλη!

Το ταξικό ΟΧΙ που λέει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ να το προσέξει όμως! Με την εργατική τάξη ανοργάνωτη και την πλειοψηφία στα αστικά κόμματα που καταγγέλει, με άμαζες απεργίες χωρίς απεργούς το "ταξικό" αποτελεί μια κλασσική αριστερίστικη μεγαλοστομία! Η συνήθεια στην αρλούμπα δεν κόβεται.. Τι να κάνουμε τώρα!

Για την κριτική προς το ΚΚΕ (το ονομάτισαν κιόλας) ας μη σχολιαστεί κάτι σε αυτό το άρθρο! Οι άνθρωποι δίνουν γέλιο τελευταία και έχουν ζαλιστεί από τα βέρτιγκο του πιλότου Τσίπρα! Έξοδος από την Ευρωζώνη και φουλ του ντόπιου ανεξάρτητου καπιταλισμού, δε νομίζω να έχουν οι κομμουνιστές! Ή έχουν; Με στάδια; Εκτός αν αθροίζουν στο ταξικό ΟΧΙ και το ΟΧΙ της Βιανέξ!

Και τώρα περιμένουμε με αγωνία το άθροισμα των αντικυβερνητικών ΟΧΙ!
Λαφαζάνης-Στρατούλης-ΑΝΤΑΡΣΥΑ

ΙσκραΣΥΑ!