14 Δεκεμβρίου, 2016

Εφημερίδα Συντακτών=Εγγύηση

Η ΚΚΕδολογία μένει, ριζώνει και τυφλώνει..

Όπως γνωρίζουμε το ΚΚΕ με ανακοίνωση της ΚΕ αναφέρει πως το 20ο συνέδριο του θα γίνει στο διάστημα 30 Μαρτίου - 2 Απριλίου του 2017 και η δημοσίευση των θέσεων θα γίνει την προσεχή Κυριακή 18 Δεκέμβρη στον «Κυριακάτικο Ριζοσπάστη».

Ο Γ. Πετρόπουλος επιφορτισμένος με το ρεπορτάζ ΚΚΕ στην εφημερίδα των συντακτών αναφέρει πως η παραπάνω ανακοίνωση "επιβεβαιώνει επί της ουσίας παλιότερο δημοσίευμα" της συγκεκριμένης εφημερίδας.

Τι έλεγε το παλιότερο δημοσίευμα;

Κατά λέξη τα παρακάτω..

"Στις αρχές Απριλίου του 2017 -το πιθανότερο από τις 6 έως τις 9 του μηνός- θα γίνει το 20ό Συνέδριο του ΚΚΕ σύμφωνα με πρόσφατη απόφαση της Κ.Ε. του.

Οι Θέσεις της Κ.Ε. του ΚΚΕ για το Συνέδριο θα δημοσιευτούν στον «Ριζοσπάστη» την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016 και από τα μέσα Ιανουαρίου του 2017 θα ξεκινήσουν οι προσυνεδριακές συζητήσεις στις κομματικές οργανώσεις και ο δημόσιος προσυνεδριακός διάλογος στα έντυπα του κόμματος".

Μηδέν στα δύο δηλαδή!
Επιβεβαίωση επί της ουσίας!

Βέβαια και ένας μικρός κνίτης θα μπορούσε να καταλάβει πως το Συνέδριο θα έπεφτε στις αρχές Απρίλη και πως οι προσυνεδριακές συζητήσεις θα ξεκινήσουν στα μέσα Γενάρη..Έτσι συνηθίζεται!