30 Μαΐου, 2012

Καταλύτης η δύναμη του ΚΚΕ

Ολα τα στοιχεία από τη διεθνή επικαιρότητα μιλάνε για βάθεμα της καπιταλιστικής κρίσης. Κρίση που καταστρέφει και κεφάλαια, αλλά καταστρέφει ολοσχερώς εργατική δύναμη. Αλλά, στη χώρα μας, ο προπαγανδιστικός μηχανισμός των αστικών κομμάτων συνεχίζει να μιλά για λάθη διαχείρισης.
 
Ολα τα στοιχεία δείχνουν πως μ' αυτήν ή την άλλη διαχείριση το μέλλον για την εργατική τάξη είναι ισοδύναμο της βαρβαρότητας αν η ίδια η εργατική τάξη δεν αποτινάξει το ζυγό. Τα αστικά κόμματα όμως επιμένουν να τρομοκρατούν το λαό δείχνοντάς του κάθε φορά και διαφορετικό μπαμπούλα, αυτόν που είναι την κάθε φορά χρήσιμος για να εμφανιστούν οι πολιτικοί εκπρόσωποι των μονοπωλίων ως σωτήρες.

Το ΚΚΕ δε θα κουραστεί να δείχνει πως μόνο ο ίδιος ο λαός με τη δική του εξουσία είναι ικανός να σωθεί.Απέναντι στην καταιγίδα που έρχεται το ΚΚΕ καλεί το λαό να πάρει από σήμερα τα μέτρα του. Με την οργάνωσή του στους χώρους δουλειάς και τις γειτονιές. Να ενισχύσει το λαϊκό μέτωπο για να αντιμετωπίσει τα μονοπώλια και την επίθεσή τους. Να αντιμετωπίσει την όποια αστική κυβέρνηση προκύψει. Να ανοίξει δρόμο για τη δική του εξουσία.

Τονίζει πως καμιά λύση για το λαό δεν υπάρχει μέσα στην Ευρωζώνη. Προοπτική υπάρχει μόνο στη μονομερή διαγραφή του χρέους με αποδέσμευση από την ΕΕ και λαϊκή εξουσία.Αυτό είναι το μήνυμα του ΚΚΕ. Μήνυμα που οργανώνει το λαό. Γι' αυτό ακριβώς και εξαφανίζεται από τα αστικά μέσα ενημέρωσης.