12 Νοεμβρίου, 2012

Αυγή και Βούτσης σε τόνο φάλτσο.. Και ο Τσίπρας που μιλάει για ανόητη πολιτική

Ο κύριος Βούτσης κατηγορεί το ΚΚΕ για σεχταρισμό και έχει ακόμα το θράσος να μιλάει για τις θετικές διεργασίες που έφερε το κίνημα της πλατείας. Το ομιχλώδες πόνημα στην Αυγή που ανακαλύπτει και ενότητα στη δράση με βάση την απεργία της προηγούμενης βδομάδας προφανώς απευθύνεται σε ζουλού ή ΜΑΟ-ΜΑΟ που κατέβηκαν τώρα στην Ελλάδα.

Ξαναβάζει το διαχωρισμό της ηγεσίας από τη βάση του ΚΚΕ δείγμα της βρωμιάς που αποτελούν συνώνυμο τους, για να γράψει το αμίμητο ύστερα από πολλή πάρλα και σάλτσες, ότι το ΚΚΕ (λέει για αριστερό κίνημα) υπερεκτιμά τον πολιτικό αντίπαλο και υποτιμά τη δύναμη του μαζικού κινήματος.

Άρες μάρες κουκουνάρες δηλαδή και όλα στο μπλέντερ για να βγει ως συμπέρασμα ότι επείγει να ανέβει ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση..

Τι κρατάμε λοιπόν από τα παραπάνω;

1. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμος για σύγκρουση με τον ταξικό αντίπαλο

2. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει του χεριού του τον ταξικό αντίπαλο (ίσως επειδή είναι κομμάτι του)

3. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεκινήσει την επανάσταση χωρίς τις μάζες αλλά με τα ψηφοδέλτια

4. Ο ΣΥΡΙΖΑ βλέπει τη δυναμική του κινήματος με απεργοσπασίες και με ρεπό σε απεργίες

5. Ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε την επανάσταση με Τσάβεζ, συνεχίζοντας με Ολάντ, προχώρησε με Ραχόι   για να καταλήξει στην Κατσέλη (και έχει ακόμα δρόμο η σοσιαλδημοκρατία)

6. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υποτιμά το μαζικό κίνημα αλλά όταν ο Τσίπρας κάλεσε το λαό στο δρόμο έπεισε κάτι δεκάδες να κατέβουν με το κάλεσμα του. Αντιθέτως το ΠΑΜΕ που υποτιμά το μαζικό κίνημα (εργατικό-λαϊκό καλύτερα) φαίνεται να πείθει απείρως περισσότερους από αυτούς που υποτιμά.

7. Ο ΣΥΡΙΖΑ που γράφει στα παλιά του τα παπούτσια τον ταξικό αντίπαλο διότι είναι εύκολος και του χεριού του, φοβάται να μιλήσει για αποδέσμευση από την ΕΕ, διότι μάλλον αυτός ο καπιταλιστικός οργανισμός δεν είναι ..  ταξικός αντίπαλος αλλά μια φιλική οργάνωση των λαών!

8. Ο ΣΥΡΙΖΑ που δεν υποτιμά το μαζικό κίνημα έτρεξε στις πλατείες και έκρυβε το πρόσωπο του, προσκυνούσε την ανωνυμία και έπαιζε με όλα τα αντιδραστικά συνθήματα. Στην πλατεία παρέα με τους φασίστες, τα συνθήματα για τους 300 και τα ελικόπτερα. Μιλάμε για πολιτικό θάρρος και ανάλυση που δεν έχει καμία σχέση με καιροσκοπισμό.

9. Ο ΣΥΡΙΖΑ που δεν υποτιμά το μαζικό κίνημα, αφήνει τους μαζικούς όρους στην άκρη, παίζει κυρίως με όρους εικόνας και τηλεόρασης, με ατάκες και συνθήματα. Στους χώρους δουλειάς αγκαλιάζει το παλιό ΠΑΣΟΚ και μεταμφιέζεται κατά την περίσταση. Διότι ο ΣΥΡΙΖΑ την οργάνωση των αγώνων την κάνει εξ αποστάσεως και στην πλάτη άλλων.

10. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η λύτρωση σε όλα. Ας απεργούμε λοιπόν με το προοδευτικό αίτημα να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση. Τότε όλα θα λάμψουν, τα πουλάκια θα κελαηδούν χαρούμενα, η ΕΕ θα πάψει να είναι επιθετική, οι πλούσιοι θα μοιράσουν τα  κέρδη τους, τα μονοπώλια θα σπάσουν την κυριαρχία τους σε μικρή ιδιοκτησία και θα δώσουν χώρο στους μικρούς επαγγελματίες, η φορολογία θα είναι αριστερή και ο σοσιαλισμός θα έρθει αρμονικά
11. Φυσικά ο ΣΥΡΙΖΑ δε μιλάει για ταξικό αντίπαλο.. Μιλάει για πολιτικό αντίπαλο. Τι τάξεις και αηδίες τώρα..

Βέβαια ο Τσίπρας χθες είπε στη Βουλή πως η πολιτική που ακολουθείται από τη συγκυβέρνηση είναι.. ΑΝΟΗΤΗ! Τι βάθος! Τι ταξικότητα...

ΑΝΟΗΤΗ!

Δηλαδή αν έχετε τα λογικά σας.. είπε ΑΝΟΗΤΗ!