13 Απριλίου, 2013

"Βήμα" βήμα η προσπάθεια συκοφάντησης...


Η επίσημη ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του ΚΚΕ.

«Το Σάββατο 13 Απριλίου ολοκληρώθηκε σε κλίμα ουσιαστικής συζήτησης και ιδεολογικοπολιτικής ενότητας η συζήτηση και οι ψηφοφορίες για τις αποφάσεις του 19ου Συνεδρίου του ΚΚΕ. Μίλησαν 77 σύνεδροι και ο χρόνος ομιλίας ήταν 12 λεπτά. Ταυτόχρονα υπήρχαν δεκάδες παρεμβάσεις–προτάσεις γραπτές και προφορικές στις εισηγήσεις της Κεντρικής Επιτροπής, της Κεντρικής Επιτροπής Οικονομικού Ελέγχου.  
Η εισήγηση και το κλείσιμο της ΚΕ του ΚΚΕ υπερψηφίστηκαν ομόφωνα. Επίσης, η εισήγηση και το κλείσιμο της ΚΕΟΕ υπερψηφίστηκαν με ένα κατά και ένα λευκό. 
Το 19ο Συνέδριο υπερψήφισε ομόφωνα το νέο Πρόγραμμα του Κόμματος, το νέο Καταστατικό και την Πολιτική Απόφαση του Συνεδρίου. 
Οι εργασίες του Συνεδρίου συνεχίζονται με βάση το χρονοδιάγραμμα». 


Σχόλιο Red River:
Από νωρίς σήμερα το απόγευμα προσπαθήσανε κάποια ΜΜΕ να περάσουν την εικόνα πως στο ΚΚΕ επικρατεί υποτονικότητα και έλλειψη ενδιαφέροντος και ως εκ τούτου ότι υπάρχει "θέμα".

77*12=924 (15 περίπου ώρες) ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ!!

Μετά και τη δημοσιοποίηση του δελτίου τύπου από το Γραφείο Τύπου του κόμματος, κάποιοι όντας φιλότιμοι στη δική τους την προσπάθεια, προσπαθούν ακόμα, κυρίως ιντερνετικά, να πείσουν πως το 19ο Συνέδριο του ΚΚΕ τελειώνει σήμερα.

Δε θα τους βγει.