19 Μαΐου, 2013

Oι απορίες της Αυριαγής και η ξετσιπωσιά της

Διαβάζουμε εδώ πως "μαίνεται ο πόλεμος Αυγής -Ριζοσπάστη, μετά το κατηγορηματικό «όχι» του νέου Γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, στις προτάσεις του Αλέξη Τσίπρα για συνεργασία.

Η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ (όπως και άλλες) έγραψε για την ουσιαστική καθαίρεση του Σπύρου Χαλβατζή από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΚΚΕ, για να απαντήσει με πρωτοσέλιδο ο Ριζοσπάστης, με φράσεις όπως «αντιΚΚΕ εμπάθεια, ψευδολογία και τύφλωση».

Επί τοις ουσίας, βέβαια, τίποτα. Απλώς ότι «στο πλαίσιο της διάταξης των στελεχών μετά το 19ο Συνέδριο ορίστηκαν ως κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι ο Θανάσης Παφίλης και ο Νίκος Καραθανασόπουλος».

Η Αυγή επανήλθε σήμερα με αφορμή φωτογραφία από κηδεία στελέχους του ΚΚΕ, την οποία δημοσίευσε χθες ο Ριζοσπάστης. Στη φωτό φαίνεται ότι δίπλα στο φέρετρο βρίσκονται η Αλέκα Παπαρήγα και ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Στη λεζάντα, όμως, που δημοσίευσε ο Ριζοσπάστης δεν υπάρχει το όνομα της Παπαρήγα. «Αντιπροσωπεία της Κ.Ε του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον ΓΓ Δημήτρη Κουτσούμπα, στάθηκε τιμητική φρουρά δίπλα στο φέρετρο», γράφει.

Γεγονός που σχολιάζει ειρωνικά η Αυγή, με τη φράση «Η κυρία δίπλα στον Κουτσούμπα ποια είναι»;

Σχόλιο blog

Αφήνουμε έξω το γεγονός ότι είναι κηδεία ρε γελοίοι αλλά είστε τόσο ανήθικοι που δεν κάνει αίσθηση. 

Η κυρία δίπλα είναι το μέλος της ΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα. Διατέλεσε ΓΓ της ΚΕ από το 13ο συνέδριο ως το 19ο και κάτι τέτοια σχολιάκια από κάτι τέτοια ατομάκια τα έκανε μια χαψιά.

Τώρα, ΓΓ της ΚΕ είναι ο Δημήτρης Κουτσούμπας. Βλέπετε στο ΚΚΕ δεν κάνουν καριέρα με πόθο τις καρέκλες ούτε στην ΚΕ υπάρχουν αριστίδην μέλη όπως στον ΣΥΡΙΖΑ που οι μισοί είναι διορισμένοι.