24 Ιουνίου, 2013

Ο Βαρουφάκης στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ και γελάνε και τα πατώματα...

Μέγαλος Βαρουφάκης!! Στην αριστερή εφημερίδα τοίχου "New york Times" έγραψε μαζί με έναν αμερικάνο (;;) φίλο του (πιθανά να είναι και αυτός σαν το Βαρουφάκη, ιδρυτικό μέλος των IWW) ένα άρθρο με τίτλο "Mόνο ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να σώσει την Ελλάδα".
Για τους πιο πονηρούς η είδηση θα μπορούσε να τελειώσει εδώ. Για τους μη πονηρούς, που σκέφτονται ότι "ντάξει ένα άρθρο είναι σε μία μεγάλη εφημερίδα, δε βλέπω το κακό" κτλ υπάρχει και το περιεχόμενο του κειμένου, που ξεχωρίζω δύο μόνο αποσπάσματα για το ποιον θα ωφελήσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ:


1ο:  "Αν τα καταφέρει (να βγει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ), δεν θα απειληθούν ζωτικά συμφέροντα των ΗΠΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν προτίθεται να εγκαταλείψει το ΝΑΤΟ ή να διώξει τις αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις".
Τουλάχιστον το ΠΑΣΟΚ το 80 έλεγε να φύγουν οι βάσεις και έρχεται τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ και μας λέει το 2013 μέσα στο ΝΑΤΟ, μέσα οι βάσεις! 

2o: "Μια κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα επιδιώξει αυτές τις μεταρρυθμίσεις και τη σωτηρία του ευρωπαϊκού σχεδίου. Και αυτό μπορεί να είναι μόνο καλό για τις Ηνωμένες Πολιτείες". Και εδώ το κλειδί για να βγάλεις το νόημα είναι και η λέξη "μεταρρυθμίσεις" και το "καλό για τις Ηνωμένες Πολιτείες". 

ΥΓ: όσο για το Λαφαζάνη που λέει ότι αυτά που λέει ο Βαρουφάκης είναι εκτός λογικής ΣΥΡΙΖΑ κτλ κτλ να του θυμίσουμε μόνο αυτά τα περσινά:

Έψαχνα μανιωδώς και το Λαφαζάνη στο ΣΚΑΪ  να λέει ότι θα δούμε τι θα κάνουμε με το ΝΑΤΟ αλλά δεν το έβρισκα! 

ΠΗΓΗ: Red Attack