22 Ιουλίου, 2013

Απόρρητη επιστολή του ΣΕΒ προς τον ΣΥΡΙΖΑ

ΠΗΓΗ: Red Attack

Μπαίνω σήμερα το μεσημέρι στο iefimerida και διαβάζω τα παρακάτω:

"Επιστολή προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα έστειλε ο πρόεδρος του ΣΕΒ Δημήτρης Δασκαλόπουλος με την οποία χαιρετίζει τη μετεξέλιξη του ΣΥΡΙΖΑ σε ενιαίο κόμμα μετά το συνέδριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην επιστολή αυτή υπάρχει μια ολόκληρη πολιτική ανάλυση για τις τρέχουσες εξελίξεις αλλά και προτάσεις του κ. Δασκαλόπουλου για έξοδο από την κρίση. Υπάρχει μία παράγραφος που έκανε ιδιαίτερη αίσθηση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και σχολιάστηκε θετικά. Η επιστολή αυτή δεν έχει δοθεί ωστόσο, ακόμα στη δημοσιότητα από καμία πλευρά.
Ο πρόεδρος του ΣΕΒ έχει ξαφνιάσει εδώ και καιρό, τόσο τους «γέροντες» του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων, όσο και την κυβέρνηση, με την φιλική αντιμετώπιση του ΣΥΡΙΖΑ και κανείς δεν ξεχνά την έκπληξή τους όταν κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να μιλήσει στην ετήσια συνέλευση του ΣΕΒ. Ο κ.Δασακαλόπουλος, σε όσους τον επικρίνουν, απαντά ότι «δεν πρέπει να δαιμονοποιούμε τον ΣΥΡΙΖΑ». Ο ίδιος πιστεύει ότι για λόγους «συστημικής ευστάθειας» το κενό που άφησε το ΠΑΣΟΚ στην κεντροαριστερά πρέπει να καλυφτεί άμεσα και μάλλον έχει τον ΣΥΡΙΖΑ κατά νου."

Επειδή τίποτα δεν μένει κρυφό όμως, το "Red Attack" 
αποκαλύπτει την επιστολή, χωρίς περικοπές!ΥΓ. Η επιστολή γραμμένη σε επίσημο ύφος θα μπορούσε να είναι και πραγματική...