08 Αυγούστου, 2013

Στους 22 το ΚΚΕ δεν καίγεται! Σε άλλους καίγεται ο κώλος..

Της Ρούλας Καπετανάκη, εργαζόμενης του «902»

Την ώρα που τα μονοπώλια και οι κυβερνήσεις τους στηρίζουν με κάθε τρόπο ένα σύστημα που γεννά κρίσεις, φτώχεια, ανεργία και πολέμους. 

Την ώρα που ο εργοδοτικός και κυβερνητικός συνδικαλισμός, για χρόνια ολόκληρα στήριξε και στηρίζει την πολιτική που μειώνει μισθούς, μεροκάματα και συντάξεις, απολύει χιλιάδες εργαζόμενους, παραδίδει στο μεγάλο κεφάλαιο την ενέργεια, την υγεία, την παιδεία κλπ. 

Ο «902» πάντα ήταν στην πρώτη γραμμή του αγώνα.

Με τους δημοσιογράφους, τους τεχνικούς, τις ομάδες υποστήριξης. Στο λιμάνι, έξω από τα εργοστάσια και κάθε τόπο δουλειάς. Κοντά στους αγώνες των εργατών.

Δίπλα στους απεργούς της Χαλυβουργίας και της Ελληνικής τηλεόρασης.

Δίπλα στις λαϊκές επιτροπές που δίνουν μάχη για να έχουν φως και νερό οι εργάτες και οι οικογένειες τους. 

Δίπλα στο ΠΑΜΕ και τα ταξικά σωματεία για να μην πάρουν τα σπίτια από άνεργους εργάτες για 1.500 ευρώ χρέος στο Δημόσιο.

Κοντά στους αγρότες που τα ΜΑΤ χτύπησαν αλύπητα.

Κοντά στους απόμαχους της δουλειάς που δεν είχαν καλύτερη τύχη.

Ο «902» τους έδωσε βήμα από την τηλεόραση και το ραδιόφωνο του. Από τις συχνότητες του έδωσε καθημερινά μαθήματα αγώνα για το δίκιο του εργάτη.

Μαθήματα ιστορίας. Μαθήματα πολιτισμού.

Για αυτό χτυπούν το ΚΚΕ και τα ΜΜΕ του.

Γιατί πρόβαλλε τα προβλήματα της εργατικής τάξης και τις αιτίες που τα γεννούν.

Γιατί πρόβαλλε τη διέξοδο για να απαλλαγεί η εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα από τη βαρβαρότητα του καπιταλιστικού συστήματος.

Όλοι εμείς που δουλεύουμε στον «902», μέσα από τις δυσκολίες και τις αδυναμίες μας, τον αναδείξαμε σε όργανο υπερασπιστή των εργαζομένων. Στηρίζουμε την απόφαση του Κόμματος και τη λύση που δόθηκε. Αποφασιστικά αντιμετωπίζουμε τον κουρνιαχτό του αντικομμουνισμού και του ΣΥΡΙΖΑ. 

Θα συνεχίσουμε να δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις ώστε ο «Ριζοσπάστης» να φτάνει σε περισσότερα σπίτια και εργοστάσια. Να αυξηθεί η επισκεψιμότητα του πόρταλ «902.gr».

Όλοι αυτοί που επιτέθηκαν στο ΚΚΕ, οι υπερασπιστές του σάπιου καπιταλιστικού συστήματος και οι κάθε λογής οπορτουνιστές διαχειριστές του, να είναι σίγουροι για ένα πράγμα:

Ακόμα και χωρίς τον «902», ραδιόφωνο και τηλεόραση, το ΚΚΕ θα δυναμώσει ακόμα περισσότερο τους δεσμούς του με την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα. 

Θα γίνει ακόμα πιο ισχυρό για την ανατροπή της βαρβαρότητας που ζούμε.