08 Αυγούστου, 2013

Αντιδραστικοί οι εργαζόμενοι του 902!

Σε ποιον ανήκει ο «902»
του Λάμπρου Κουρλού, τεχνικού, εργαζόμενου του «902»

Σε ποιον ανήκει ο «902»;

Πρωτίστως δεν ανήκει στους «ηθικούς» μετρ της αποχαύνωσης του προεδρείου της ΕΣΗΕΑ. Δεν ανήκει ούτε στην «Αυγή» και τους εξπέρ στην ανάσχεση της ριζοσπαστικοποίησης του λαϊκού κινήματος δημοσιογράφους της. Ούτε επίσης στον αριστερό Παπαδημούλη και τον αριστερόφρονα Λαφαζάνη για να τους απολογηθούμε. Δεν ανήκει δηλαδή σε κανέναν από τους αποστάτες της ταξικής πάλης και θιασώτες της ταξικής συναδέλφωσης. Ούτε και σε εκείνους που προς το παρόν μπορούν ύπουλα να αλλοτριώνουν την ακαλλιέργητη ακόμη ταξική συνείδηση των εργαζομένων.

Για όλους τους παραπάνω, ο «902» ανήκει -δυστυχώς γι’ αυτούς- στο ΚΚΕ, τα χιλιάδες μέλη του και τους μυριάδες οπαδούς του. Ανήκει στους αδάμαστους της ταξικής πάλης και τους ορκισμένους εχθρούς της «κοινωνικής συνοχής». Στους ασυμβίβαστους των μπουντρουμιών της 4ης Αυγούστου. Στους μαχητές του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ και της Εθνικής Αντίστασης. Στους ανίκητους πολεμιστές του ΔΣΕ στην κορυφαία στιγμή της ταξικής πάλης στην Ελλάδα. Στους αλύγιστους της Μακρονήσου και των υπόλοιπων κολαστήριων της αστικής δικτατορίας. Σε όλους όσους συντρόφευσαν αγόγγυστα το ΚΚΕ στην αιματοβαμμένη αταλάντευτη πορεία του.

Το ΚΚΕ λογοδοτεί μόνο σε αυτούς, στην εργατική τάξη, δηλαδή στον κύριο αιμοδότη και συνοδοιπόρο του στην εκατοντάχρονη ιστορία του. Στην εργατική τάξη που δεν έχει εκπληρώσει ακόμα τον ιστορικό της ρόλο και με το συνειδητό πρωτοπόρο τμήμα της τάξης, το ΚΚΕ, να προσπεράσει δεξιούς και αριστερούς, μνημονιακούς και αντιμνημονιακούς, να υψώσει το ταξικό της μένος ίσαμε το Γράμμο και το Βίτσι και να γράψει στη σημαία της «ο καθένας σύμφωνα με τις ικανότητές του, στον καθένα σύμφωνα με τις ανάγκες του».

Εμπρός λαέ, χίλια χρόνια ΚΚΕ!