16 Αυγούστου, 2013

Οι τρόμπες της Χρυσής Αυγής για τις προτάσεις στους μισθούς των εμποροϋπαλλήλων

«Οι μειώσεις μισθών οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε ύφεση, πτώση της παραγωγικότητας και δραματική μείωση της ανταγωνιστικότητας της εθνικής μας οικονομίας.

Η Χρυσή Αυγή προτείνει «την αύξηση του κατώτατου μισθού 1000 ευρώ και την ταυτόχρονη θέσπιση ανώτατου μισθού 1.751 ευρώ για όλους όσους αμείβονται από το Δημόσιο (υπουργούς, βουλευτές, διευθυντές οργανισμών)».

«Αυτό θα είναι το πρώτο βήμα, για να αρθούν οι κοινωνικές ανισότητες, να διορθωθεί μία τεράστια αδικία και να ανασάνει ο ελληνικός λαός».

Η μείωση μισθών μια χαρά βοηθά την καπιταλιστική ανάπτυξη τρόμπες της χρυσής αυγής! 

Επίσης κάποιος να πει στους άσχετους το ρόλο του εμπορικού κεφαλαίου. Επίσης κάποιος να πει στους πανάσχετους τη διάρθρωση στο λιανικό και χονδρικό εμπόριο, για τους μικρέμπορους, τους αυταπασχολούμενους, τους σουπερμαρκετάδες.

Απλά κάτι έπρεπε να γράψουν και έγραψαν.. Οι άσχετοι!

Και για να δέσει η κοτσάνα τους, ακολουθεί ο κλασσικός λαϊκισμός τους. 

Αν θεσπιστεί το χιλιάρικο για τους υπουργούς και τους διοικητές θα επέλθει κοινωνική ισότητα. Θα εξαφανιστεί η ταξική πάλη και δε θα υπάρχουν αδικίες, ανισότητα, φτώχεια. 

Έτσι θα ανακάμψει η οικονομία και θα επανέλθουν κάτω από τις αρχαοελληνικές κραυγές των ναζιστών, οι μισθοί των εργαζόμενων στα αρχικά επίπεδα του 2009. 

Μέσα σε όλα αυτά ούτε λέξη για τους μεγαλέμπορους..

Τρόμπες φασίστες τσιράκια της εργοδοσίας!