06 Αυγούστου, 2013

Κοίτα να δεις τι δε βάζει ο Κούλογλου και ο Καρτερός που δίνει τη γραμμή..

Μαζί σας και στη νέα προσπάθεια
του Γιώργου Σαρρή

Δυσάρεστη σίγουρα η είδηση του κλεισίματος του «902 αριστερά στα fm». Ήταν όμως κάτι που όλοι όσοι βρίσκονταν κοντά στον «902» και το ΚΚΕ γνώριζαν. Ήταν εντελώς αδύνατον για το ΚΚΕ να αντέξει το οικονομικό κόστος της λειτουργίας του σταθμού. Όταν και αν δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες από το ΚΚΕ θα αναφερθούμε κι εμείς.

Θέλω να πω ότι θεωρώ τιμή μου που βρέθηκα αυτούς τους 7 περίπου μήνες στο ραδιόφωνο του «902» προσφέροντας όσο μπορούσα στη στήριξη του σταθμού και ότι φυσικά θα είμαι στη διάθεση της όποιας νέας προσπάθειας αποφασιστεί.

Από εκεί και πέρα για τα όσα λέγονται και γράφονται εδώ κι εκεί με αφορμή  το κλείσιμο του «902 Αριστερά στα fm» έχω να πω μόνο ένα. Και μόνο το ότι τόσο πιστοί «φίλοι» του λαού και των εργαζόμενων βρήκαν αφορμή και πάλι να επιτεθούν στο ΚΚΕ δείχνει ποιος είναι πραγματικά ο πόνος τους και ποιο κόμμα αποτελεί πραγματικά απειλή για το σύστημα. Εκτός κι αν κάποιοι θεωρούν για παράδειγμα «ΤΑ ΝΕΑ» αξιόπιστη πηγή πληροφόρησης και σχολιασμού για να βγάλουν συμπεράσματα. Μάλιστα δεν μπορεί να μην προκαλεί έστω κάποια ερωτήματα το ότι αυτοί που κυρίως αναφέρονται στην πρόταση για πιθανή  χρήση του «902» από «την Αριστερά» γενικά, χρησιμοποίησαν σαν πηγή τους το δημοσίευμα των «ΝΕΩΝ» για το κλείσιμο του «902». Όσο γι' αυτούς που καλοπροαίρετα μπορεί να σκέφτονται ότι μπορεί μια τέτοια προοπτική να είχε κάτι να προσφέρει στην υπόθεση του λαού και ότι «να αλλάξει επιτέλους κάτι», ας απαντήσουν στο κρίσιμο ερώτημα: «Τι είναι αυτό που πραγματικά θέλουν να αλλάξει;».

Ο αγώνας φυσικά δε σταματάει, ούτε επηρεάζεται από το κλείσιμο ή το άνοιγμα ενός σταθμού. Συνεχίζουμε ακάθεκτοι. Μπροστά μας είναι μόνο το δίκιο της υπόθεσης για την οποία παλεύουμε. Εμείς θα νικήσουμε στο τέλος! Πάντα μπροστά με πίστη στη νίκη!