06 Αυγούστου, 2013

ΑντιΚΚΕ αποστολές από το σινάφι του ΣΥΡΙΖΑ

Δεν είχαμε καμιά αμφιβολία ότι αυτοί που θα πρωτοστατήσουν στις βρωμιές σε βάρος του ΚΚΕ με αφορμή την πώληση του 902, θα ήταν οι ΣΥΡΙΖαίοι και μάλιστα οι πιο δοκιμασμένοι από το σινάφι τους σε τέτοιες αντιΚΚΕ αποστολές.

Ο λόγος για τον Θ. Καρτερό, ο οποίος σ' ένα λίβελο από τον «φιλόξενο» ιστότοπο του Κ. Βαξεβάνη (είχε πρεμούρα να γράψει και δεν κρατιόταν μέχρι να βγει η «Αυγή» την Τρίτη), καταγγέλλει το ΚΚΕ ότι πούλησε τον σταθμό σε καπιταλιστές και ότι τώρα από «αντιμνημονιακός», ο σταθμός θα γίνει μνημονιακός. Το κατηγορεί ακόμα ότι αντιμετωπίζει τους εργαζόμενους του σταθμού όπως κάθε άλλη καπιταλιστική επιχείριση.

Δεν θα ασχοληθούμε με τις συκοφαντίες του Καρτερού, στις οποίες άλλωστε απαντάει η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ. Αλλά επειδή η πρόκληση έχει τα όριά της, όταν ο Καρτερός και το κόμμα του υπονοούν συναλλαγές του ΚΚΕ με τους καπιταλιστές και συμβιβασμό με το σύστημα, καλά θα κάνουν να κοιτάζονται στον καθρέπτη.

Αυτοί είναι που σαν ΣΥΡΙΖΑ, σαν Αυγή, σαν Κόκκινο και Left.gr δε χορταίνουν να γράφουν ύμνους για τους «υγιείς καπιταλιστές», τους οποίους υπόσχονται να βοηθήσουν όταν γίνουν κυβέρνηση.

Αυτοί είναι που συναγελάζονται με τον πρόεδρο του ΣΕΒ και κατά δήλωση στελέχους τους, ο ΣΥΡΙΖΑ έπρεπε να ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τους βιομήχανους.

Ο 902 ήταν η φωνή των εργαζόμενων απέναντι στον ΣΕΒ που λιβανίζει το κόμμα του Καρτερού και όλα τα άλλα είναι «εκ του πονηρού».

Οσο για το «ρεπορτάζ» στην Iskra του Λαφαζάνη, όσοι οραματίζονται ένα ΚΚΕ «σούπα», με όχημα και τη μετατροπή του 902 σε σταθμό «κανάλι όλης της Αριστεράς με τη στήριξη όλων των Αριστερών δυνάμεων», ας αλλάξουν πλευρό. Είναι γνωστή η τακτική τους να δημιουργούν συγχύσεις στο λαό με κάθε αφορμή και η μπογιά τους έχει ξεφτίσει.