06 Αυγούστου, 2013

Ούτε δευτερόλεπτο αναμονή στην επίθεση που εξαπολυούν απέναντι στο ΚΚΕ-Ανακοίνωση - απάντηση στην ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για τον «902»

Σχόλιο blog: Μας έχουν απέναντι και δε θα αφήσουμε άνθρωπο που δε θα πούμε για τις βρωμιές τους!

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ είναι εδώ και το άρθρο των Νέων που αναπαράχθηκε χθές παντού είναι αυτό..

Και μετά ψάχνουμε για τα παπαγαλάκια! Πρώτο ο Καρτερός της Αυγής και μετά τα φυντάνια της άλλης αυγής..της Χρυσής!


Μωρέ μπράβο ομοψυχία!

Σε ανακοίνωση - απάντηση στην ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για τον «902», το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ αναφέρει τα εξής:

«Η πλειοψηφία του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, ΣΥΡΙΖΑ) με μία κατάπτυστη ανακοίνωση, αναπαράγοντας αυτούσια δημοσιεύματα των εφημερίδων "ΤΑ ΝΕΑ", "ΑΥΓΗ" και άλλων κονδυλοφόρων του συστήματος σχετικά με τον 902, άνοιξε πόλεμο με το ΚΚΕ φτάνοντας στα όρια της χυδαιότητας.

Επαναλαμβάνουμε για μια ακόμη φορά αυτό που αρνείται σκόπιμα να δει η πλειοψηφία της ΕΣΗΕΑ. Ο 902, όπως και ο Ριζοσπάστης, δεν είναι καπιταλιστικές επιχειρήσεις που λειτουργούν όπως τα άλλα ΜΜΕ των μεγαλοεπιχειρηματιών, και το ΚΚΕ δεν είναι εργοδότης. Ο 902, όπως και άλλα κομματικά μέσα, είναι ιδεολογικοπολιτικοί οργανισμοί για τη διάδοση της πολιτικής και ιδεολογίας του ΚΚΕ.

Το ΚΚΕ έχει τοποθετηθεί αναλυτικά και έχει εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους προχωράει στην πώληση της εταιρίας Ραδιοτηλεοπτική, καθώς και ότι σε αυτήν την ενέργεια κυριαρχεί η ανάγκη να ικανοποιηθούν οι υποχρεώσεις του σταθμού στους εργαζόμενους και τα ασφαλιστικά ταμεία. Για την πλειοψηφία της ΕΣΗΕΑ, βέβαια, όλα αυτά μπορεί να είναι "ψιλά γράμματα" μπροστά στο σκοπό τους να επιτεθούν στο ΚΚΕ.

Το ΚΚΕ δε γυρεύει πιστοποιητικά ηθικής από εκείνες τις συνδικαλιστικές παρατάξεις που όλα αυτά τα χρόνια έχουν ανεχθεί και καλύπτουν ξεδιάντροπα τις εργασιακές συνθήκες που έχουν επιβάλλει τα συγκροτήματα των μεγαλοεπιχειρηματιών».