06 Αυγούστου, 2013

Τα σιχάματα της Αυγής και του ΣΥΡΙΖΑ

16 Ιούλη του 2010 και στο Ριζοσπάστη διαβάζουμε "οι εφημερίδες «Αυγή», «Καθημερινή», «Βήμα» δεν δημοσίευσαν χτες λέξη από την τοποθέτηση Βερελή, ότι ουδεμία σχέση είχε ή έχει το ΚΚΕ με την εταιρεία «Γερμανός». Γιατί;..."

Πιο πριν, τον Σεπτέμβρη το 2006 ο Ριζοσπάστης γράφει για τον Γερμανό και το ΚΚΕ:

"Συνεχίζει το χαβά της η «Αυγή» για το ΚΚΕ και το «Γερμανό». Φαίνεται πως εννοούν να μην καταλαβαίνουν, ή παριστάνουν πως δεν καταλαβαίνουν, αλλά αυτή τους η πρεμούρα δείχνει πως την ξέρουν καλά την ταχτική τού πες πες κάτι θα μείνει. Αλλωστε, η τεχνική δημιουργίας συνειρμών από το τίποτα είναι πασίγνωστη παλιά μέθοδος που δείχνουν να την έχουν σπουδάσει καλά και να τη χρησιμοποιούν κατά πώς τους βολεύει... Αλλά, ρε παιδιά, δε μας λέτε τι ξέρετε για την υπόθεση μήπως μάθουμε τέλος πάντων και μεις;"

Επίσης την ίδια περίοδο διαβάζουμε το εξής:

Μετά τον Μανώλη, τον Καρατζαφέρη και τον Κακαουνάκη, πήρε τη σκυτάλη η εφημερίδα «Αυγή», για να αναφερθεί στην υποτιθέμενη σχέση του ΚΚΕ με την εταιρεία «Γερμανός»!! Τέτοια κατάντια...

Το ΚΚΕ, λένε ή σαφώς υπονοούν, επειδή έχει μετοχές στην εταιρεία του παραπάνω, δεν εμπόδισε(!) την εξαγορά της εταιρείας από τον ΟΤΕ!..
Μετά τα κότερα του Χ. Φλωράκη, που σε άλλα χρόνια παρήγαγαν διάφοροι, ήρθαν τώρα και οι μετοχές! Τι θέλουν να πουν; Οτι μέσα στη βρώμα που αναδύεται από κάθε πόρο του συστήματος, δε βρίσκονται μόνον οι άλλοι, βρίσκεται και το ΚΚΕ!..

Και το 2008 έχουμε και αυτό...με τίτλο η πρωτοκαθεδρία των αθλίων που δείχνει όλη τη σαπίλα του ΣΥΡΙΖΑ!