19 Αυγούστου, 2013

Δεν έχω και rss ή άλλα alerts και δε βλέπω έγκαιρα τον "εργατικό αγώνα"


Με μία βδομάδα καθυστέρηση είδα και το πλήρες λογοτεχνικό δημιούργημα του εργατικού αγώνα για τον 902!

Πήρα ποπ κορν, έκλεισα τα φώτα και ξεκίνησα το διάβασμα!

Πολύ απογοήτευση όμως. Έχουν γράψει και καλύτερα!

Όλα τα λεφτά όπως πάντα ο επίλογος!

Συμπερασματικά μπορούμε να πούμε ότι η ανόρθωση των οικονομικών του ΚΚΕ θα είναι αποτέλεσμα μιας γενικότερης στροφής στην πολιτική του, στο σεβασμό της ιστορίας του, στους δεσμούς και τις σχέσεις του με τον εργαζόμενο λαό, στη διαμόρφωση των σχέσεών του με τις άλλες πολιτικές δυνάμεις με κριτήρια καθαρά ταξικά και πολιτικά και όχι μεταφυσικά. Χωρίς μια τέτοια ολοκληρωτική στροφή, χωρίς την ανάκτηση του επαναστατικού χαρακτηριστικού του, οικονομική σωτηρία και ανόρθωση του ΚΚΕ δεν θα υπάρξει. Το ΚΚΕ θα συνεχίσει τον ολισθηρό του δρόμο. Στο βαθμό που η ηγεσία του δεν μπορεί και δεν θέλει να θέσει το ΚΚΕ πραγματικά σε βάσεις λενινιστικές, αυτό είναι πλέον καθήκον και υποχρέωση των κομμουνιστών εντός και εκτός των γραμμών του.

Τα οικονομικά του ΚΚΕ με ΑΑΔΜ θα ανθούσαν! Θα προσπερνούσαν την κρίση και κάτω από τη σημαία των δημοκρατικών δυνάμεων θα εξαγόραζαν κατά σειρά το άλτερ, την ιμακο, όλες τις συχνότητες της δημόσιας τηλεόρασης, θα έβγαινε καθημερινό φύλλο Ριζοσπάστη 300 σελίδων, θα έδειχνε ο 902 ευρωμπάσκετ-μουντιάλ-τσάμπιονς λιγκ, οι εργαζόμενοι στον Ριζοσπάστη θα έπαιρναν 3000ευρώ μισθό και όλοι θα παρακαλούσαν να έρθουν για δουλειά στις κομματικές επιχειρήσεις του ΚΚΕ! Άσε που μπορεί να αγόραζε και καμιά κυπριακή εταιρεία... Ένα ΑΑΔΜ  βλέπετε τι κάνει; Μέχρι και οικονομικά ανορθώνει!

Αυτό για τις σχέσεις με τις άλλες πολιτικές δυνάμεις πως το διαβάζετε; Επαναστατικό, σωστά; Για τη σχέση με τον εργαζόμενο λαό μάλλον υπάρχει αμνησία για μια σειρά αποτελέσματα δευτεροβάθμιων και τριτοβάθμιων οργανώσεων! Δικαιολογημένα.. Κατανοητό! Πόνος αβάσταχτος!

Μετά αναμασούν πάλι κάτι για ηγεσίες και απλούς κομμουνιστές! 
Φαίνεται η σφαλιάρα από τις αποφάσεις Συνεδρίου άφησε λαβύρινθο!