22 Αυγούστου, 2013

Και μετά τους πείραξε το telemarketing του 902..

Μία πλευρά της κριτικής για τον 902 από διάφορους κακοθελητές έπιανε την ποιότητα του προγράμματος και τις διαφημίσεις. Ναι..

Ας δούμε 3-4 Αυγουστιάτικα στιγμιότυπα που αμαύρωσαν την ψυχική μας ηρεμία!

Ο ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ έχει προβλήματα! Τα διαβάσαμε..
Και άντε πάλι ξανά-μανά ΡΕΤΙΡΕ! Αυτό το παλικάρι με το "τουρουτουρου" που αγγίζει τις πιο βαθιές χορδές των νεύρων, τι φταίει να πληρώνει τις κατάρες μας; Εντάξει, φταίει κι αυτός λίγo, αλλά τέτοια ένδεια στο μεγάλο κανάλι; 

  

Το JUMBO που απολύει αυτούς που απεργούν και δίνει μισθούς των 150 ευρώ, πόσα δίνει στη διαφημιστική του ομάδα που δοκιμάζει τα νεύρα μας και την αγάπη μας στα παιδιά; Γιατί; Προφανώς γιατί ακόμα και η χάλια διαφήμιση πιάνει εφόσον συζητιέται το μαύρο χάλι της..

 

Όσον αφορά τον τιμωρό με τους συνδετήρες και τους σκλάβους (φωτογραφίζει προφανώς τις εργασιακές σχέσεις στα jumbo) θα γυρίσει ο τροχός που θα σας πνίξουμε με τα μαλλιά της barbie, θα σας χώσουμε στο στόμα τον Μπομπ Σφουγγαράκη και θα σας βαράμε με το σακίδιο της Ντόρας!



Η έξυπνη σίτα είναι το σίκουελ της περσινής χρονιάς με τις κατσαρίδες που ανέβαιναν εσωτερικά στους τοίχους και.. εσύ εκείνη την ώρα έτρωγες!

Με την έξυπνη σίτα μάθαμε απ'όλα τα κανάλια ότι το τέλος σεζόν κρατάει 6 μήνες...



Ναι, ξέρουμε..Ο 902 ήταν cult!