06 Αυγούστου, 2013

ΤVXS.gr: Παραμάγαζο του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς σύνορα


Με αφορμή την πώληση του «902», ο ιστότοπος του δημοσιογράφου Στέλιου Κούλογλου δημοσιεύει στα βασικά του θέματα σήμερα άρθρο με τίτλο "Το ΚΚΕ παραχωρεί τον 902... στο Μέγαρο Μαξίμου;". Σε μια προσπάθεια να προσελκύσει αναγνώστες με έναν "πιασάρικο" τίτλο, το tvxs.gr μπαίνει στο βούρκο της κατασυκοφάντησης του ΚΚΕ, χρησιμοποιώντας επιχειρήματα που μπορεί κανείς να διαβάσει στις σελίδες της «Αυγής» και στις ανακοινώσεις της...Χρυσής Αυγής. 

Κύρια πηγή για το κατάπτυστο άρθρο του tvxs.gr είναι το κείμενο της Αγγέλας Νταρζάνου στην«Αυγή». Το πως κατάφεραν να συνδέσουν το ΚΚΕ με επιχειρηματίες φίλα προσκείμενους στο Μαξίμου, αυτό είναι μια δουλειά που μόνο έμμισθοι δημοσιογραφίσκοι του ΣΥΡΙΖΑ μπορούν να το κάνουν στα υπόγεια της προπαγανδιστικής τους αλητείας.

Η πώληση του «902» αποτέλεσε την ευκαιρία για να βγούν πολλά φίδια απ' τις τρύπες τους. Και πέραν των επίσημων δημοσιογραφικών οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ, την ίδια τακτική λάσπης απέναντι στο ΚΚΕ εφαρμόζουν ειδησεογραφικές ιστοσελίδες που - υποτίθεται - πως θεωρούνται πολιτικά ανεξάρτητες. Εδώ γελάνε. Διότι ούτε το tvxs.gr ούτε το Κουτί της Πανδώρας είναι ανεξάρτητες ιστοσελίδες - δημοσιογραφικά παραμάγαζα του ΣΥΡΙΖΑ είναι, έχοντας απλά την σφραγίδα έγκριτων δημοσιογράφων όπως ο Βαξεβάνης και ο Κούλογλου. Σεβαστοί δημοσιογράφοι και οι δύο, αλλά ο αντιΚΚΕδισμός τους βγάζει μάτι απο χιλιόμετρα.

Η σημερινή αθλιότητα του tvxs.gr, με ένα κούφιο-άρθρο (τρανταχτός τίτλος και περιεχόμενο μηδέν) ενάντια στο ΚΚΕ, δείχνει τον πραγματικό τους χαρακτήρα.  

Κουλόγλειος τέχνη της ΣΥΡΙΖΑϊκής δημοσιογραφίας.
ΠΗΓΗ: REVOLUTION NOW