25 Σεπτεμβρίου, 2013

Jumboμηνύσεις και jumboαυτόφωρα!

Πως θα βγεις δε λένε..
Διαβάσατε πριν ένα κείμενο στο blog για τον πατέρα που "έκλεψε" μαρκαδόρους αξίας 12 ως 18 ευρώ από πολυκατάστημα στο Βόλο και τελικά βρέθηκε να κοιμάται στο τμήμα και την άλλη μέρα να βρίσκεται στο εδώλιο.

Και τελικά το κατάστημα που εξευτέλισε τον άνθρωπο ήταν το jumbo! Καμία μα καμία έκπληξη!

Η γελοία ανακοίνωση του jumbo στη σελίδα τους στο facebook γράφει τα ακόλουθα:

Αγαπητοί μας φίλοι, διαβάσαμε όλα τα σχόλιά σας και τα δημοσιεύματα που μιλούν για το συμβάν στο κατάστημα Jumbo Βόλου. Δυστυχώς, δεν είναι η πρώτη φορά που ο εν λόγω κύριος αφαίρεσε κάποιο προϊόν. Έχει εντοπιστεί επανειλημμένα να αφαιρεί προϊόντα, σε βάθος χρόνου, πράγμα που και ο ίδιος παραδέχτηκε. Δυστυχώς, δεν έχουμε να κάνουμε με μια παρορμητική και αδιέξοδη συμπεριφορά, αλλά με μια εξακολουθητική, συνειδητή πράξη. Ο καθένας θα μπορούσε εύκολα να δικαιολογηθεί μέσα από μια συναισθηματική ιστορία και μια συγγνώμη, που όλους μας φέρνει σε αμηχανία. Όμως, πώς υπερασπίζεται κανείς τα συναισθήματα και την τίμια συμπεριφορά χιλιάδων Ελλήνων που βρίσκονται πιθανόν σε χειρότερο αδιέξοδο, αλλά δεν ψάχνουν αυτή την «εύκολη λύση»;

Από που να την πρωτοπιάσεις την ντοπιαστική ανακοίνωση;

Ότι θεωρούν την ανάγκη να μη στερηθεί με κάθε τρόπο κάτι ένα παιδί από τον άνεργο πατέρα του "εύκολη λύση"; 

Πόσο μπροστά η εικόνα με τους αλυσοδεμένους γονείς
Ότι ο πατέρας από τα ρεπορτάζ φαίνεται να έχει πλαντάξει στο κλάμα δείγμα ασύγκριτης ντροπής;

Ότι δεν "έκλεψε" μαύρο χαβιάρι ή κολόνια αλλά μαρκαδόρους για το παιδί του; Εκτός αν οι μαρκαδόροι είναι είδος πολυτελείας και ιδία χρήση!

Ότι στις δικαιολογίες τους χρησιμοποιούν συκοφαντία που δε μπορεί να απαντηθεί και αναφέρονται σε σταθερό σε συχνότητα κλέφτη; Εγώ ξέρω πως αν πλησιάσω στην είσοδο των jumbo με τσάντα, μου ζητούν να την αφήσω στην πόρτα αλλιώς τρώω "πόρτα". Στο Βόλο, σε μια πόλη που όλοι γνωρίζονται, γιατί άφησαν σεσημασμένο "κλέφτη" όπως λένε να περάσει μέσα και δεν του απαγόρευσαν την είσοδο;

Ξεφτύλισαν έναν άνθρωπο, τον έστειλαν στο αυτόφωρο για 20 μαρκαδόρους!

Αν κάτσουμε και γράψουμε για τα jumbo θα φτιάξουμε πραγματική λίστα για τους τιμωρούς των λιστών.. Από μισθούς, διώξεις συνδικαλιστών και διαφημιστικές καμπάνιες ως συμπεριφορές δυνάστη στους πελάτες!

Τα σχόλια στη σελίδα τους στο facebook δείχνουν τουλάχιστον υγεία!

Και όπως διάβασα και σε ένα εύστοχο σχόλιο η ποινή στα jumbo υπάρχει μόνο στην κατ'εξακολούθηση κλεψιά. Για 1-2 φορές προφανώς δεν τρέχει κάστανο.. 

Οι τιμωροί των ανέργων και των παιδιών!