12 Απριλίου, 2014

H βλακεία είναι ανίκητη χρυσαυγίτες..

Δημοσκοπήσεις δε σχολιάζω ποτέ!Και γενικά γελάω πάντα με τις δημοσκοπήσεις που δεν πατούν πουθενά. Μέχρι τώρα γέλαγα και με τους χρυσαυγίτες που τις αναπαρήγαγαν με χοντρούς τίτλους.

Ξεπέρασαν εαυτό όμως χθες! Για να πιστεύεις τέτοια πράγματα πρέπει να είσαι πέρα από φασίστας με iq ραδικιού αλλά και απόγονος αμοιβάδας μαζί. Άνετα θα μπορούν να πιστεύουν στον σούπερμαν, στον Αλφ τον εξωγήινο, στον θεό ΗΛΙ του Λάσκου.

Πέρα από τα νούμερα σε κάθε κόμμα που αδυνατώ για αυτά να εκφράσω προτάσεις που να συναντούν τη λογική, διαβάζουμε πως στη συγκεκριμένη δημοσκόπηση(!!!) δε μπαίνουν αναποφάσιστοι οπότε και είναι η πιο ΤΙΜΙΑ, ΑΛΗΘΗΣ, ΓΝΗΣΙΑ.

Στην τελευταία καρτέλα..Εκεί που λέει ότι δε θα υπάρχει 2ος γύρος γιατί ο Λιάκος ο φασίστας έχει πάρει αμπάριζα τα πάντα, διαβάζουμε παρακάτω για δείγμα 156 ανθρώπων! Αν συμβαίνουν αυτά στην πρωτεύουσα περιμένω την επόμενη δημοσκόπηση που θα παίρνουν κανά χωριό με σταθμισμένο δείγμα μία κότα και ένα αυγό!

Στηρίζουμε τη βλακεία που τους δέρνει!

Μαύρα τα μαντάτα για το Μέγαρο Μαξίμου από την μόνη δημοσκόπηση που παραδοσιακά πλησιάζει, όσο κανείς άλλος, τα πραγματικά ποσοστά των εκλογών. Σύμφωνα με την δημοσκόπηση του zougla.gr, η οποία σημειωτέον είναι η μόνη που δεν παρουσιάζει τεράστιο ποσοστό «αναποφάσιστων» για να κρύβει τους ψήφους της Χρυσής Αυγής, η Χρυσή Αυγή έρχεται πρώτη στις ευρωεκλογές με 29%, έναντι 21% του δεύτερου και καταϊδρωμένου ΣΥΡΙΖΑ.
Σε περίπτωση που υπάρξουν Εθνικές Εκλογές, επί των εγκύρων, τα πράγματα είναι όμοια αφού η Χρυσή Αυγή πλησιάζει την αυτοδυναμία με 30,6%, δεύτερος έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ με 25,4% και τρίτη έρχεται η ΝΔ με 11,2%, ενώ το "Ποτάμι" που διαφημίζουν όλοι βρίσκεται πίσω ακόμα και από τη ΝΔ!
Η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται σε πλήρη διάλυση. Το ποσοστό συσπείρωσης της δείχνει ότι ουδείς πλέον δεν έχει μείνει στο γαλάζιο μαντρί, αφού οι Έλληνες πατριώτες που ψήφιζαν μέχρι πρότινος τη ΝΔ, συρρέουν πλέον στην Χρυσή Αυγή, σε ποσοστό 36,8%, ποσοστό μεγαλύτερο από την συσπείρωση της ΝΔ.
Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής παρά την προφυλάκιση του και την συνεχή λάσπη που δέχεται από το σύνολο των καθεστωτικών μέσων, βρίσκεται στο 15,1% στην ερώτηση για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό. Από την άλλη μεριά οι πολιτικοί μας αντίπαλοι που έχουν ο καθένας και από ένα συστημικό μέσο να τον «λιβανίζουν» και να τον εκθειάζουν, συντόμως θα βρίσκονται κάτω από τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής.
Στο ερώτημα για τον Δήμο Αθηναίων, όλα δείχνουν πως δεν πρόκειται να υπάρξει δεύτερος γύρος, αφού δήμαρχος θα είναι ο Συναγωνιστής, Ηλίας Κασιδιάρης, που συγκεντρώνει 46,3%. Δεύτερος με 30 μονάδες διαφορά έρχεται ο Σακελλαρίδης του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ οι υποψήφιοι της ΝΔ βρίσκονται αμφότεροι κάτω από το 6%, όντας σύμφωνο με την εικόνα της Αθηναϊκής Κοινωνίας.