17 Ιανουαρίου, 2015

O λερωμένος τίτλος του πρώην που όμως αξιοποιείται ως επιβράβευση!

Από την ανακοίνωση της ΤΕ της Κέρκυρας

Το προεκλογικό φυλλάδιο του ΣΥΡΙΖΑ περιλαμβάνει βιογραφικά στοιχεία των υποψήφιων βουλευτών. Συγκεκριμένα,  αναφέρεται ότι 3 υποψήφιοι υπήρξαν μέλη της ΚΝΕ και του ΚΚΕ πριν από 25 και πλέον χρόνια.

Ωστόσο, είναι γνωστό ότι οι συγκεκριμένοι αποχώρησαν από το ΚΚΕ πριν από 25 χρόνια, διαφοροποιήθηκαν πολιτικά και μάλιστα προσπάθησαν μαζί με ομοϊδεάτες τους να διαλύσουν το ΚΚΕ.

Στη συνέχεια, όπως και οι ίδιοι αναφέρουν αναδείχτηκαν σε αιρετές θέσεις δήμων όντας μέλη του ΣΥΝ. Ωστόσο, δεν αναφέρουν πως και με ποιους. Για παράδειγμα,  ο ένας αναδείχτηκε με το δήμαρχο που ήταν επίσημος υποψήφιος της ΝΔ και του ΣΥΝ στο Δήμο Θιναλίων και ο άλλος με το δήμαρχο του ΠΑΣΟΚ στο δήμο Αγίου Γεωργίου. Από αυτές τις αιρετές θέσεις υπηρέτησαν προγράμματα και πολιτικές έφεραν στη σημερινή απαράδεκτη κατάσταση τους δήμους.

Πιστοί στον πολιτικό καιροσκοπισμό που διακρίνει το κόμμα τους επέλεξαν να αναφέρουν τη συμμετοχή τους στο ΚΚΕ πριν από 25 (!) χρόνια, προσπαθώντας να εκμεταλλευτούν το κύρος που προσδίδει η ιδιότητα του μέλους του ΚΚΕ. Ωστόσο, έχουν απορρίψει εδώ και πολύ καιρό αυτήν την ιδιότητα και έχουν πολεμήσει το ΚΚΕ με ύπουλα μέσα.

Τώρα θεωρούν ότι με τέτοιες πολιτικές κουτοπονηριές θα υποκλέψουν ψήφους ριζοσπαστών και αριστερών για να τους πάνε σε ένα κόμμα που συντάσσεται με την Ευρωπαϊκή Ένωση και τον ελληνικό καπιταλισμό. Καλούμε όλους όσοι αισθάνονται αριστεροί, ριζοσπάστες να απορρίψουν αυτά τα καλέσματα του ΣΥΡΙΖΑ που με τα διαπιστευτήρια που δίνει καθημερινά  στο κεφάλαιο και τους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς, έχει κόψει προ πολλού  κάθε δεσμό με την Ιστορία του λαϊκού κινήματος.

Κέρκυρα 15/1/2015