07 Απριλίου, 2013

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΒΙΕΤΝΑΜ για 19ο συνέδριο


Με αφορμή το 19ο Συνέδριο του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας (ΚΚΕ) θα θέλαμε να απευθύνουμε τους πιο θερμούς μας χαιρετισμούς στο Συνέδριο και μέσα από αυτό σε όλα τα μέλη του ΚΚΕ.

Το 19ο Συνέδριό σας, που γίνεται στο πλαίσιο της συνεχούς σοβαρής επίδρασης που ασκεί η κρίση δημόσιου χρέους στην Ελλάδα και στην περιοχή, έχει σημαντικά καθήκοντα και μεγάλη σημασία όσον αφορά τη διαμόρφωση των κατευθύνσεων, των κατευθυντήριων γραμμών και των κατάλληλων μέτρων για τη δραστηριότητα του κόμματός σας το επόμενο διάστημα.
Το Κομμουνιστικό Κόμμα Βιετνάμ ανέκαθεν στήριζε και παρακολουθούσε με έντονο ενδιαφέρον τον ανυποχώρητο αγώνα του ΚΚΕ για τα δικαιώματα των Ελλήνων εργαζομένων στην ευημερία και τη δημοκρατία, στην ειρήνη και την κοινωνική πρόοδο, που με αυτόν τον τρόπο κατοχυρώνει και ενισχύει παραπέρα τη δύναμη και το ρόλο του ΚΚΕ στην πολιτική ζωή της Ελλάδας.

Ευχόμαστε το 19ο Συνέδριο του ΚΚΕ να στεφθεί με μεγάλη επιτυχία.
Ευχόμαστε η σχέση φιλίας, αλληλεγγύης και συνεργασίας ανάμεσα στο Κομμουνιστικό Κόμμα Βιετνάμ και το ΚΚΕ και ανάμεσα στο λαό του Βιετνάμ και της Ελλάδας να στερεωθεί και να αναπτυχθεί παραπέρα.