15 Αυγούστου, 2013

Η Χρυσή Αυγή για τον 19χρονο που έχασε τη ζωή του για ένα εισιτήριο

"Υ.Γ. 2: Το συμβάν του Περιστερίου - εκτός από τραγικό - είναι και ενδεικτικό της κατάντιας της σύγχρονης Ελλάδας. Η ανθρώπινη ζωή στον καιρό του μνημονίου κοστίζει κυριολεκτικά 1 ευρώ. Για την αθλιότητα αυτή ασφαλώς και υπάρχουν υπεύθυνοι - που βρίσκονται πάρα πολύ ψηλά - και μία μέρα θα λογοδοτήσουν για τα έργα τους".

Αυτά έγραψε χθες η Χρυσή Αυγή με αφορμή το θάνατο του 19χρονου. Φυσικά στην ίδια ανακοίνωση γράφει για τους μετανάστες που απολαμβάνουν προνομίων στους ελέγχους.

Πριν ένα μήνα η συνδικαλιστική παράταξη της στα λεωφορεία με αφορμή τις απολύσεις στην ΕΡΤ έγραφε τα εξής αμίμητα:

"Προτείνουμε την άμεση μετάταξη αυτών (των εργαζομένων στην ΕΡΤ) στην Ο.ΣΥ σε θέσεις που χρήζουν άμεσα ανθρώπινο δυναμικό και η έλλειψη τους είναι η αιτία που η εταιρεία καταρρέει. Θέσεις όπως αυτών των εισπρακτόρων για την εκμηδένιση της λαθρεπιβίβασης με αποτέλεσμα την αύξηση των εσόδων της εταιρείας.

Ιδού πεδίον δόξης λαμπρό κύριοι υπεύθυνοι διοικούντες την εταιρεία, κύριοι αρμόδιοι υπουργοί και σωματείο εργαζομένων Ο.Α.Σ.Α. Σας καλούμε όπως υλοποιήσετε άμεσα την πρότασή μας εάν θέλετε πραγματικά το καλό του κλάδου, το καλό των απολυμένων της ΕΡΤ, και γενικά το καλό όλων των Ελλήνων συμπατριωτών μας. Αυτή είναι πραγματική συμπαράσταση και όχι απεργίες που ρίχνουν "πιστολιές" στον αέρα και ταλαιπωρούν τον ήδη καταπονημένο απλό μισθωτό".

Και αύξηση στους ελεγκτικούς μηχανισμούς που δραστηριοποιούνται οι ίδιοι και κουβέντα για τις τιμές των εισιτηρίων. Και επίθεση στους εργαζόμενους στην ΕΡΤ και επίθεση στις απεργίες ως μέσο αντίστασης και διεκδίκησης.

Πιο φασίστας και άνθρωπος της εργοδοσίας πεθαίνεις.