15 Αυγούστου, 2013

Η 43η τοποθέτηση εργαζόμενου του 902

Και ξαφνικά τους έπιασε ο πόνος...
του Βασίλη Φουστέρη, ηχολήπτη, εργαζόμενου του «902»

Kαι ξαφνικά τους έπιασε όλους ο πόνος για τους εργαζόμενους του «902».

Στην Ελλάδα των ενάμιση εκατομμυρίου ανέργων, αυτών που αμείβονται με 400 ευρώ, της ανασφάλιστης εργασίας και των αυτοαπασχολούμενων που βλέπουν τα μαγαζιά τους να κλείνουν. Στην Ελλάδα των συσσιτίων και των κοινωνικών παντοπωλείων, το πρόβλημά σας είναι οι εργαζόμενοι του «902».

Τη στιγμή που χαρίζονται εκατομμύρια στο μεγάλο κεφάλαιο, η συγκυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ παίρνει τα σπίτια του κοσμάκη γιατί δεν μπορεί να πληρώσει τους υπέρογκους φόρους. Όταν το άδικο γίνεται νόμος και ψηφίζεται στη Βουλή, τα αστικά μέσα «κλαίνε» για την πώληση του «902».


Η αλήθεια όμως είναι άλλη. Χαίρεστε που σταματάει να εκπέμπει ο μοναδικός σταθμός που αντιστέκεται, ο σταθμός της αντικειμενικής ενημέρωσης και όχι της παραπληροφόρησης των μεγαλοκάναλων. Σας χαλάει όμως πολύ που μια επιχείρηση κλείνει και διασφαλίζει τους εργαζόμενους.

Ο «902 αριστερά στα fm» κλείνει και με αυτό κλείνει κι ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ζωή μου. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας αλλά δε θα πάρω.

Το ΚΚΕ, προς μεγάλη σας απογοήτευση, φρόντισε για την αποζημίωσή μου και τα δεδουλευμένα μου, γι' αυτό άλλωστε έκλεισε τον «902». Για να μπορέσει πρώτα από όλα να διασφαλίσει του εργαζόμενους.

Ευχαριστώ το ΚΚΕ και την οικογένεια του «902 αριστερά στα fm» γι' αυτά τα 9 χρόνια που έζησα εκεί, πήρα και έμαθα πολλά. Ο «902» σταματάει να εκπέμπει αλλά δε σταματάει να υπάρχει

Ήταν, είναι και θα είναι μια οικογένεια. Η οικογένειά μου.