22 Αυγούστου, 2013

Ο απίθανος εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ...

Με ύφος χιλίων καρδιναλίων, ο Σκουρλέτης του ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε χτες να κουνήσει το δάχτυλο στο ΚΚΕ για την πώληση του «902», φτάνοντας μάλιστα στη γελοιότητα να λέει ότι αυτή η ενέργεια είναι «σαν να πουλάει ένας χριστιανός την ψυχή του στο διάολο». Προφανώς ο Σκουρλέτης θεωρεί ανήθικο να προχωρά το ΚΚΕ στην απώλεια ενός σημαντικού μέσου ενημέρωσης και διαφώτισης, όπως ο «902», προκειμένου να εξασφαλίσει οφειλές προς τους εργαζόμενους και τα ασφαλιστικά τους ταμεία. Δεν ταιριάζει ίσως με τα νεοπασόκικα χούγια του κ. Σκουρλέτη, ο οποίος με το ένα χέρι λιβανίζει τους «υγιείς» επιχειρηματίες, με τους οποίους συναγελάζεται ο ΣΥΡΙΖΑ, και με το άλλο κάνει επίθεση στο ΚΚΕ.

Επαναλαμβάνει τα γνωστά που πρωτοακούστηκαν πριν από μια 20ετία (και βάλε) ότι δήθεν το ΚΚΕ πήρε την άδεια για τον «902» στο όνομα όλης της αριστεράς! Από πού ξεφύτρωσε ο κ. Σκουρλέτης; Δε γνωρίζει ότι το ΚΚΕ έστησε τον «902» με αιματηρές θυσίες και φυσικά με την αποφασιστική συνδρομή των μελών και των φίλων του Κόμματος, την ίδια στιγμή που ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ, η «αριστερά» του ξερνούσε οχετούς ύβρεων, συκοφαντιών και άλλων σχετικών ενάντια στον «902» και τα άλλα ΜΜΕ του ΚΚΕ;


Παρ' όλ' αυτά, αν θέλει ο κ. Σκουρλέτης να βρει σώνει και καλά «πουλημένες ψυχές», ας τις αναζητήσει στο κόμμα του. Εκεί βρίσκονται όσοι πρόδωσαν το εργατικό κίνημα και κάνουν καθημερινά όρκους πίστης στον καπιταλισμό και την ΕΕ. Εκεί βρίσκονται όσοι εκθειάζουν τον Ομπάμα και συναντιούνται πίσω από κλειστές πόρτες με εκπροσώπους των ιμπεριαλιστών, των ΗΠΑ και του Ισραήλ. Αυτοί έχουν αλισβερίσια με τον ΣΕΒ και τους μεγαλοεπιχειρηματίες. Ας κοιτάξει, λοιπόν, τον εαυτό του και τους ομοίους του στον καθρέφτη.

Οι δηλώσεις του κ. Σκουρλέτη και άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ είναι βγαλμένες μέσα από τα εμετικά δημοσιεύματα του συγκροτήματος του ΔΟΛ. Ισως τα διαπιστευτήρια που καθημερινά δίνουν στο σύστημα, ως επίδοξοι διαχειριστές του, απαιτούν και τέτοιες κολεγιές. Ο λαός και όσοι αισθάνονται αριστεροί ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους για όσους έχουν πουλήσει την ψυχή τους στα επιχειρηματικά συμφέροντα και το καπιταλιστικό σύστημα.