24 Δεκεμβρίου, 2012

Μικρές αγγελίες


Δείτε στην TV
Ο φασίστας της γειτονιάς (μίνι σειρά)

Πρόκειται για μια νέα παραγωγή της Χρυσής Αυγής με χορηγό το ΣΕΒ, η οποία αποτελείται από τρία αυτοτελή επεισόδια επιστημονικής φαντασίας.  Στο πρώτο επεισόδιο εμφανίζεται ο Ιωάννης Μεταξάς να καθιερώνει το 8ωρο και να ιδρύει τη ΓΣΕΕ. Στο δεύτερο επεισόδιο εμφανίζεται ο Χίτλερ σε επίσκεψή του σε στρατόπεδο συγκέντρωσης, όπου τον υποδέχονται με ζητωκραυγές και χειροκροτήματα οι “φιλοξενούμενοι” του εκεί.  Το τρίτο και τελευταίο επεισόδιο αρχίζει με τον Παπαδόπουλο να “καθιερώνει” δωρεάν διακοπές σε “ειδυλλιακά” ξερονήσια για χιλιάδες κομμουνιστές και άλλους αγωνιστές και ολοκληρώνεται με την εξέγερση του Πολυτεχνείου με την οποία ο λαός απαιτεί να παραμείνει η “φιλεργατική” Χούντα για πάντα. Το σενάριο βασίζεται σε πρόσφατη συνέντευξη του Παναγιώταρου, βουλευτή της Χρυσής Αυγής.
Η σειρά είναι υποψήφια για το Διεθνές Βραβείο Παραχάραξης της Ιστορίας,  “Γιόζεφ Γκέμπελς”.

ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ

ΔΕ ΣΕ ΕΙΔΑ
Να πηγαίνεις με πορεία στην ισραηλινή πρεσβεία την ώρα της σφαγής στην Παλαιστίνη.

ΣΕ ΕΙΔΑ
…όμως να συναντιέσαι με τον πρόεδρο του Ισραήλ, Σιμόν Πέρεζ και να δηλώνεις μέσω Δούρου ότι «Η χώρα μας έχει μόνο να κερδίσει» από τις σχέσεις με τους φονιάδες.

ZHTEITAI
Νέος άνεργος για να τού προσφέρουμε επαγγελματικές ευκαιρίες. Μπορεί να δουλέψει στο Δημόσιο με 14 ευρώ τη μέρα ή να κάνει “πρακτική” με 18 ευρώ τη μέρα. Πληροφορίες: ola_gia_ta_afentika@xryshaygh.gr και tzaba_dulia@ypourgeio.ergasias.gr

ΧΑΘΗΚΑΝ
Από τα ΜΜΕ κάτι χιλιάδες που γέμισαν το ΣΕΦ στη μεγάλη πολιτική-πολιτιστική συγκέντρωση του ΚΚΕ. Στείλτε πληροφορίες στο antikeimenikoths@astikamme.gr

ΣΕ ΕΙΔΑ
Να αρθρογραφείς για το ότι δεν είναι ανάγκη πλέον να τιμάται η εξέγερση του Πολυτεχνείου. Κυρά Σώτη Τριανταφύλλου περιμένω με ανυπομονησία το επόμενο άρθρο για το ποιος ενισχύει τη Χρυσή Αυγή και ποιος προπαγανδίζει τις θέσεις της. Θα είναι αποκαλυπτικό σίγουρα.