25 Ιανουαρίου, 2013

Που έχει χαθεί το ΔΣ των εργαζομένων στο ΜΕΤΡΟ;

Από χθες εξαφανισμένοι και για μία μέρα απόντες..Και στην είσοδο των ΜΑΤ μάλλον ήταν στο σπίτι τους. Αν ήταν έτσι οι αγώνες, θα είμασταν όλοι πρωτοκαπετάνιοι! Άφησαν ανοργάνωτους τους εργαζόμενους, δεν ήξεραν τι να κάνουν με τα χαρτιά της επιστράτευσης.Ζητούσαν χθες αλληλεγγύη από τα σωματεία αλλά δεν άφησαν κάποιον πίσω για να τη δεχτεί.

Πήξαμε στα συνθήματα και τα βαρύγδουπα περί των απεργιών διαρκείας και η απάντηση στην ένταση της κρατικής καταστολής ήταν.. να στείλουν νομικό για να πάει την κυβέρνηση στα δικαστήρια!

Και οι εργαζόμενοι έψαχναν τη Διοίκηση σήμερα! Και ο πρόεδρος (ΑΝΤΑΡΣΥΑ)  που έλεγε για κεφάλια και πτώματα χθες και διάφορα επαναστατικά, σήμερα στο ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε πως η κυβέρνηση τα έχει χάσει (!!!) και ... πως φοβάται να πάει στο αμαξοστάσιο για να μην το συλλάβουν!!!! Εκπληκτική δήλωση των...απεργιών διαρκείας!

Αυτά για αυτούς που κράζουν σε κάθε ευκαιρία το ΠΑΜΕ για την οργάνωση των αγώνων και την προετοιμασία σε μια μάχη..Σκέψου να ήταν έτσι το ΔΣ και η οργάνωση του αγώνα στη Χαλυβουργία.. Θα είχε λήξει η απεργία στο πρώτο πεντάλεπτο! Σκέψου να έλεγε ο Σιφωνιός..ότι φοβάται να πάει στο εργοστάσιο!