10 Ιανουαρίου, 2013

Kοίτα τι ψάχνουν για να βρουν.. Ξεσκόνισμα του Ριζοσπάστη!

Σύμφωνα με εγκυρότατες εκτιμήσεις από το matrix24, οι ΚΟΒ του Ριζοσπάστη και του 902 διαμαρτύρονται μέσω της οικονομικής εξόρμησης του ΚΚΕ! Δηλαδή διαμαρτύρονται τα μέλη του ΚΚΕ στα δύο μέσα. Ποιο είναι το σαΐνι που δεν υπογράφει κιόλας να του δώσουμε συγχαρητήρια;

Σύμφωνα με το ίδιο σκεπτικό στη Δυτική Μακεδονία ως ένδειξη αλληλεγγύης, ακολουθούν κατά πόδας..

Πάντα με το ίδιο υπέροχο σκεπτικό στην Αττική (ΚΟΑ) που κάθε χρόνο σύμφωνα με αντίστοιχα ρεπορτάζ υπάρχουν διαφωνίες, ξιφομαχίες, κουνγκ φου, ζίου ζίτσου, ανελευθερία, χαρακώματα, δελφίνοι, παράγοντες, κομπρεμί, βλεφάριασμα στον ΣΥΡΙΖΑ από παλιά ανώνυμα στελέχη και άλλα τέτοια όμορφα πλέον δεν υπάρχουν αφού έπιασε το πλάνο η οργάνωση. Οπότε κάθε άλλο άρθρο σε τέτοια βάση από το matrix24 θα είναι αντίφαση..Γιατί σίγουρα κάτι θα γραφτεί. Αφού γράφτηκε τέτοιο τερατούργημα από το πουθενά, περιμένω με αγωνία το επόμενο διαμάντι..

Επίσης σύμφωνα με το παραπάνω αλάνθαστο σκεπτικό η ΚΝΕ που έχει προβλήματα, που άλλαξε γραμματέα, που ξανα-άλλαξε γραμματέα, που με το καταστατικό του 19ου Συνεδρίου περιορίζεται, φθίνει και ότι άλλο μαύρο, που έχει χίλια μύρια προβλήματα και όλα τα κακά της μοίρας της, μιας και θα το πιάσει το πλάνο... Δε σχολιάζω άλλο!

Εντυπωσιακό άρθρο πάντως. Παραπολιτικό και ψαγμένο..
Πως και δεν το έβγαλε ο εργατικός αγώνας ή η Αυγή;
Μας έχουν συνηθίσει σε βρωμιά και φαντασία..
Γράφει κανένας τους στο matrix24;