14 Αυγούστου, 2013

Τυχαία καλωσόρισαν τα «ΝΕΑ» τα ναζιστικά στρατεύματα στην Αθήνα τον Απρίλη του '41;

Του Παύλου Ρούφα, δημοσιογράφου του «902»«Τσαντίστηκε» ο ανώνυμος αρθρογράφος των «Νέων» γιατί τάχα ο «902.gr» διαστρέβλωσε όσα γράφτηκαν σε άρθρο την περασμένη εβδομάδα το οποίο με μεγάλη σαφήνεια, όπως ισχυρίζεται η παμπόνηρη γραφίδα, αναφερόταν στις επιθέσεις που εξαπολύθηκαν στο ΚΚΕ, στις αρχές της δεκαετίας του '90 και έλεγε επί λέξη... «ειπώθηκαν ή γράφτηκαν πράγματα που υπερέβαιναν κατά πολύ τις ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ή τη ΘΕΛΗΣΗ του ΚΚΕ να το πράξει (π.χ. Σχέσεις με την τράπεζα του Βατικανού, σχέσεις με εμπόριο όπλων και ναρκωτικών κ.ά.)» ...και τσαντίστηκε ο εν λόγω αρθρογράφος γιατί ο «902.gr» κατηγόρησε τα «ΝΕΑ» ότι υπονόησαν ότι το ΚΚΕ είχε σχέσεις με εμπόριο όπλων και ναρκωτικών...

Όταν θες να πεις ότι το ΚΚΕ δεν έχει σχέση με εμπόριο ναρκωτικών λες ότι το ΚΚΕ δεν έχει σχέση με εμπόριο ναρκωτικών.

Ο βρωμερός γκαιμπελισμός κρύβεται στη φράση «υπερέβαιναν αυτές οι κατηγορίες τις ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ του ΚΚΕ (...) να το πράξει».

Τι καταλαβαίνει κάποιος; 'Η τουλάχιστον τι ήθελε να πει η γραφίδα του Λαμπράκη; Ότι αν το ΚΚΕ είχε τις ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ θα το έπραττε.

Θεμελιώδες αξίωμα της ναζιστικής προπαγάνδας

Άφηνε για όλους υπόνοιες ηθικής και αξιακής τάξης χρησιμοποιώντας όχι τη θέλησή του να μην πράξει κάτι ανήθικο αλλά την έλλειψη σθένους για να το πράξει.

Τυχαία καλωσόρισαν τα «ΝΕΑ» τα ναζιστικά στρατεύματα στην Αθήνα τον Απρίλη του '41;