24 Μαΐου, 2014

Στις 25 ψηφίζουμε, στις 28 πάνε..

Στο δρόμο προς τις κάλπες, ο λαός έχει χορτάσει μεγάλα λόγια και υποσχέσεις από τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ, κόντρες και αντιπαραθέσεις μεταξύ τους για να αρπάξουν την ψήφο του λαού.

Όταν όμως στις 25 Μάη κλείσουν οι κάλπες, όταν θα σβήσουν οι προβολείς και τα μικρόφωνα, τότε όλα αυτά περισσεύουν… μέχρι την επόμενη φορά.

Να και η τελευταία απόδειξη: Τρεις μόλις μέρες μετά τις εκλογές, ο Αλέξης Τσίπρας και ο Αντώνης Σαμαράς θα μιλήσουν στην ετήσια γενική συνέλευση του ΣΕΒ, όπως ανακοινώθηκε χτες.

Τι πρόκειται αλήθεια να πει ο Αλέξης Τσίπρας, που θα μιλήσει και μάλιστα πριν τον πρωθυπουργό στους βιομηχάνους; Μήπως θα τους πει ότι τώρα που ψηφίσαμε, «φεύγουν»; Ή μήπως θα δώσει για ακόμη μια φορά διαπιστευτήρια και υποσχέσεις για περισσότερα κέρδη με μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ; Ρητορικό το ερώτημα…

Το ξαναλέμε: Η μόνη ψήφος που θα πιάσει τόπο για τα λαό, που δε θα μεταμορφωθεί, που από τις 26 του μήνα θα γίνει δύναμη για τους αγώνες των εργαζόμενων και δε θα βρεθεί στα σαλόνια και τα συμπόσια των βιομηχάνων, είναι η ψήφος στο ΚΚΕ.

Γι’ αυτό ΠΑΝΤΟΥ, σε όλες τις κάλπες, ρίχνουμε το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ, τη δύναμη και την ελπίδα του λαού!!