17 Μαΐου, 2014

 Τη στήριξή τους στο ΚΚΕ στις επικείμενες εκλογές εκφράζουν καλλιτέχνες της hip-hop

Τη στήριξή τους στο ΚΚΕ στις επικείμενες εκλογές εκφράζουν καλλιτέχνες της hip-hop.

Συγκεκριμένα αναφέρουν:

«Αγαπητοί ακροατές και ακροάτριες,

Παίρνουμε το θάρρος να σας απευθυνθούμε, χάριν της γνωριμίας μας τόσα χρόνια μέσα απ’ τα τραγούδια. Απ' όσο είμαστε σε θέση να ξέρουμε, είναι η πρώτη φορά που το κάνουν αυτό τόσο ετερόκλητα στοιχεία με τόσο διαφορετικούς μουσικούς αριθμητές, αλλά και τόσο παρόμοιους μουσικούς παρανομαστές. Και σας απευθυνόμαστε για να σας επιστήσουμε την προσοχή για τις τρεις εκλογικές μάχες που ακολουθούν, την Κυριακή δημοτικές και περιφερειακές και μια βδομάδα μετά Ευρωεκλογές.

Πολλοί από εμάς είμαστε υποψήφιοι στα ψηφοδέλτια που στηρίζονται από και στηρίζουν ανοιχτά το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, τα ψηφοδέλτια της "Λαϊκής Συσπείρωσης". Για τους συνδυασμούς της "Λαϊκής Συσπείρωσης" και του ΚΚΕ, αυτές οι τρεις εκλογικές αναμετρήσεις δεν είναι μόνο μία μάχη της ψήφου. Είναι ένα αγωνιστικό προσκλητήριο. Σε κάθε άνθρωπο του μόχθου, σε κάθε έντιμο αγωνιστή, σε κάθε εργαζόμενο, άνεργο, νέα και νέο, επαγγελματοβιοτέχνη και μικρό έμπορο, σε κάθε ανήσυχο άνθρωπο που μπορεί να πάει τη σκέψη του έστω και δυο βήματα παραπέρα.

Μαζί με το ψηφοδέλτιο της "Λαϊκής Συσπείρωσης" σε δήμους/περιφέρειες και του Κομμουνιστικού Κόμματος για την Ευρωβουλή, μεταφέρουμε το σύνθημα της ανυπακοής και της ελπίδας. Ούτε τάζουμε προεκλογικά, ούτε παραμυθιάζουμε ότι μπορούμε να διαχειριστούμε έναν καλύτερο καπιταλισμό, ούτε ανεχόμαστε φασίστες, όπως θα δείτε πολλούς από το σινάφι μας να κάνουνε.

Το μόνο που υποσχόμαστε είναι ότι με όλες μας τις δυνάμεις, θα προσπαθήσουμε να χτίσουμε, με μέτωπο και πάλη και αγώνα, ένα καλύτερο μέλλον για εσάς και τα παιδιά σας, για όλη την εργατική τάξη και τους συμμάχους της.

Γιατί καλά τα τραγούδια στα μικρόφωνα, αλλά τα καλύτερά μας τραγούδια τα γράφουμε στους δρόμους του αγώνα.

Στις δημοτικές/περιφερειακές εκλογές, ψηφίζουμε/στηρίζουμε "Λαϊκή Συσπείρωση".

Στις Ευρωεκλογές, ψηφίζουμε/στηρίζουμε Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας.

Afaza (Rebellion Connexion)

Ογδόντα4 (Μέγας)

Damie (Silencio)

Τοτέμ (PsyClinic TactiX)

Damned1 (PsyClinic TactiX)

noid

Retro (Rebellion Connexion)

Drugitiz

Mass (Στιχοπλοκές)»