22 Δεκεμβρίου, 2014

Που βαδίζουμε, κύριοι! Ρε τα φτιάξε ο Μηνάς με την Αννέτα..

Πάμε.. Βαθιά ανάσα και α μπε μπα μπλομ..

Ο Τατσόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ με τον Ψαριανό από τη ΔΗΜΑΡ ψηφίζουν παρών όταν ο Βουδούρης που ήταν πρώην ΠΑΣΟΚ θα ψηφίσει Δήμα με λογική ΣΥΡΙΖΑ και η Μακρή που ήταν ΑΝΕΛ και τώρα είναι ανεξάρτητη θα ψηφίσει παρών αλλά ο Μαρκόπουλος πρώην ΝΔ που ήταν ΑΝΕΛ επέστρεψε στη ΝΔ και ψηφίζει Δήμα όταν ο Νταβρής που ήταν πρώην ΝΔ και μετά ΑΝΕΛ και τώρα ανεξάρτητος ψηφίζει Δήμα. Ο Λυκούδης πρώην ΣΥΡΙΖΑ και μετά ΔΗΜΑΡ, τώρα ανεξάρτητος ψηφίζει Δήμα μαζί με τον Οικονόμου που ήταν πρώην ΠΑΣΟΚ και μετά ΔΗΜΑΡ και τώρα έχει φτιάξει τον ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ. Ο Κουβέλης ψηφίζει παρών αφού πριν συγκυβέρνησε αλλά τώρα ψάχνεται με τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβερνώσα αριστερά. Ο ανεξάρτητος Γιοβανόπουλος από την πρώτη απουσίαζε γιατί έτσι αλλά ο Ανδρουλάκης πρώην γενικώς θα ψηφίσει παρών..

Ο Σαμαράς που κάποτε έριξε την κυβέρνηση ΝΔ και έφτιαξε την ΠΟΛΑΝ επέστρεψε στη ΝΔ και αφού έστειλε επίτροπο τον Αβραμόπουλο που είχε το κόμμα ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ψάχνει τη συμφωνία με τον Πολύδωρα που ήταν ΝΔ αλλά τώρα έχει την ΝΕΑ ΜΕΡΑ με τον Ζώη που είναι επίσης πρώην ΝΔ αφού βλεφάριαζε με τον Νομάρχη της καρδιάς μας που έχει το κόμμα ΠΑΤΡΙΔΑ και εν αναμονή του  κόμματος που θα φτιάξει ο Μπαλτάκος πρώην δεξί (κυριολεκτικά) χέρι του Σαμαρά. Όλοι αυτοί μαζί έχουν την ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ. Ο Μητσοτάκης παντοτινός επίτιμος και αποστάτης δεκαετιών συναντήθηκε με τον Καμμένο για να ρίξει τον Σαμαρά που νίκησε την κόρη του και εκείνη έφτιαξε την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ.

Ο Λοβέρδος που είναι υπουργός αφού έφυγε από το ΠΑΣΟΚ και έφτιαξε τη ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ψηφίζει Δήμα όπως και ο Παπανδρέου που κατηγορείται από τη Λιάνη (σουρεαλ) ως ιδεολογικός αποστάτης καθώς περιμένουμε να φτιάξει κόμμα. Το ίδιο το ΠΑΣΟΚ μια υπάρχει ως ΠΑΣΟΚ μια ως ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ μαζί με τη ΔΗΜΑΡ που κι αυτή τώρα ψάχνεται να γίνει κόμμα με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά όχι ως Συνασπισμός για να μη χαθούν οι 50 έδρες και μάλλον θα ονομαστούν ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ εφόσον συμφωνήσει ο Λαφαζάνης που έχει την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ αν και στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν πει να μην υπάρχουν πλέον κόμματα και σχίσματα. Γι αυτό και στην πορεία του Πολυτεχνείου θαυμάσαμε σε διάταξη όλες τις γκρούπες. Εκεί επίσης βρίσκεται και η Κατσέλη πρώην μνημονιακή υπουργός που έχει φτιάξει την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ.

Χθες ανακοινώθηκε πως οι πρώην ΠΑΣΟΚοι Διαμαντοπούλου και Φλωρίδης θα φτιάξουν νέο κεντροαριστερό κόμμα όταν ο Λυκούδης έφτιαξε κάτι σαν κόμμα με τίτλο ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΤΕΣ αλλά αφήνει ανοικτή τη συμμετοχή του στο ΠΟΤΑΜΙ που φουσκώνει και παίρνει από παντού μέχρι και τον Καφετζόπουλο που το 2012 ήταν οικολόγος αλλά και τον Τατσόπουλο του ΣΥΡΙΖΑ!

Στη Χρυσή Αυγή που ο ένας καρφώνει τον άλλον στα τηλέφωνα, άλλοι φεύγουν προς ΝΔ και άλλοι προς το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ που η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες. Εκεί ίσως συναντήσουν και τον Μπαλτάκο που φτιάχνει κόμμα όπως αναφέρθηκε και παραπάνω αλλά και τον ΛΑΟΣ που αναγεννήθηκε πριν τις μίζες που βγήκαν στο φως και τώρα τον κλαίμε ξανά. Στο ΛΑΟΣ ήταν ο Άδωνις, ο Βορίδης και ο Πλεύρης που τώρα είναι στη ΝΔ και στηρίζουν Δήμα και Σαμαρά που πριν έβριζαν. Στους ΑΝΕΛ είναι σταθερό και το ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ του Δημαρά πρώην ΠΑΣΟΚ! Ο Νικολόπουλος πρώην υψυπουργός της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ έγινε αντιμνημονιακός και έφτιαξε το ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ και τώρα είναι μαζί με τους ΑΝΕΛ!

Και αφήνω έξω την ΤΕΛΕΙΑ του Γκλέτσου, το ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ του Κατσανέβα και καμιά εκατοστή πολιτικές κινήσεις που ξεφυτρώνουν συνεχώς..Αφήνω έξω τις διεργασίες στον φιλέλευθερο χώρο που ξεπέρασαν σε γραφικότητα αυτά που κορόιδευαν για τα ΚΚΕ-ΜΛ και τα ΜΛ-ΚΚΕ, αφήνω έξω τις συμμαχίες και τις πλατφόρμες εξ αριστερών!

Να δεις πως το λένε πως το λένε όλο αυτό...
Ο Κηλαηδόνης το έλεγε "που βαδίζουμε κύριοι"..
Το ΚΚΕ το έλεγε πριν 5-6 χρόνια "αναμόρφωση του πολιτικού σκηνικού"!